Rektör Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, yeni seçilen Birim Öğrenci Temsilcileri ile bir araya geldi.

24 Kasım 2016 Perşembe 14:03
 Rektör Öğrencilerle Bir Araya Geldi


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, yeni seçilen Birim Öğrenci Temsilcileri ile bir araya geldi. Yapılan istişare toplantısına Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Ömer Çırak ve Birim Temsilcisi seçilen öğrenciler katıldı.


Rektör Prof. Dr. Alkan, birim temsilciliği seçimine katılan öğrencilere öncelikle seçime katılma cesaretlerinden, seçimlerin sorunsuz, oldukça centilmence ve nezaket kuralları çerçevesinde geçmesinden ötürü verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederek Üniversite yönetimi olarak hep birlikte çeşitli etkinliklerin düzenlenmesini sağlayarak güzel bir sinerji yakalamak istediklerini söyledi.


Öğrencilerle koordineli bir şekilde çalışmak, onların sorunlarını ve çözüm önerilerini değerlendirmek adına öğrenci temsilciliğini çok önemsediklerini belirterek, temsilcilerin bu konuda gereken itinayı göstermesini, özellikle farklı proje, öneri ve fikirlerle gelmelerini isteyen Prof. Dr. Alkan,  ülkemizin gençlere olan ihtiyacının şu günlerde daha çok arttığını ifade ederek çalışmalarda yerliliğe ve milliliğe vurgu yaptı. Rektör Prof. Dr. Alkan, “Günümüz itibarıyla teknolojinin gücü giderek artıyor.  Bu anlamda geleceği emanet edeceğimiz siz gençlere çok iş düşüyor. Büyük Doğu Mimarı Necip Fazıl’ın dediği gibi zifiri karanlıkta ak sütün içindeki ak kılı fark edecek kadar gözü keskin olmalısınız. Bunu da feraset sahibi olarak yapabilirsiniz” diye konuştu.


Daha önce duyurulduğu üzere 23 Kasım 2016 tarihinde belirlenen Birim Öğrenci Temsilcileri, 25 Kasım 2015 tarihinde bir araya gelerek kendi aralarından Üniversite Öğrenci Temsilcisini seçecek.

Son Güncelleme: 24.11.2016 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.