Rektör’den hayırlı olsun ziyareti

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, KYK Hitit Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Emin Naycı...

03 Kasım 2014 Pazartesi 10:49
 Rektör’den hayırlı olsun ziyareti


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, KYK Hitit Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Emin Naycı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun sosyal devlet anlayışı ve insan odaklı yaklaşımlarla kredi/burs, barınma, beslenme hizmetleri ile sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler sunarak yüksek öğrenim öğrencilerinin öğrenimlerine ve kişisel gelişimlerine büyük bir katkı sağladığını belirten Rektör Alkan, üniversitenin Kredi ve Yurtlar Kurumu ile her türlü işbirliğine hazır olduğunu belirterek, Naycı’ya yeni görevinde başarılar diledi.


KYK Hitit Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Emin Naycı da, çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunarak ziyaretten ve üniversite ile ortak projeler yapmaktan büyük bir memnuniyet duyacağını açıkladı.






Son Güncelleme: 03.11.2014 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2014-11-04 09:45:49

valla bu resimdeki beyefendi emin naycı değil