Rektör’den hem ziyaret hem girişim

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

08 Temmuz 2020 Çarşamba 21:22
Rektör’den hem ziyaret hem girişim

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Yapılan açıklamaya göre, Rektör Öztürk, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran’ı ziyaret ederek üniversitenin uluslararası öğrenci çeşitliliğini ve iş birliklerini artırmaya yönelik hedefleri başta olmak üzere yürütülen projelere ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ise "Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk Hocam ile uluslararası öğrenciler başta olmak üzere Üniversitemizin çalışmalarını ve hedeflerini değerlendirdik." dedi.

Öztürk, ayrıca Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı‘yı ziyaret etti. Görüşmede iki kurum arasında hayata geçirilebilecek ortak çalışmalar ele alındı.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ'NE ZİYARET

Rektör Öztürk, Hacettepe Üniversitesi’ne Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Son Güncelleme: 09.07.2020 01:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2020-07-09 06:04:22

Halk yardımları ile yapımına başlanan çatı bitimi Ünivarsiteye devir edilen halen bekleyen bina eğitim sürecine katılmayı bekliyor.
Kıymetli rektörümüzden girişimde bulunlasını 4gözle bekleyen ilçemize müjde bekliyoruz.