Rektör’e teşekkür plaketi

Hitit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner...

28 Ekim 2014 Salı 14:46
 Rektör’e teşekkür plaketi


Hitit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner ile birlikte Çorum Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği Yönetim Kurulu ve Türkiye Okul Sporları Federasyonu Çorum İl Temsilciliği Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı ziyaret etti.


5-7 Haziran 2014 tarihinde üniversite ev sahipliğinde yapılan 2020 Olimpiyatları öncesi “Amatör, Profesyonel ve Okul Sporları Uygulamalarında Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” çalıştayı ile Nisan 2014’te yapılan Beden Eğitimi Öğretmeni yetiştiren okulların müfredat programı konularının ele alındığı çalıştayın gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı Rektör Alkan’a teşekkür edildi. Ayrıca Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala adına Okul Sporları Federasyonu Çorum İl Temsilcisi Baki Aygün tarafından Okul Sporları Federasyonu plaketi verildi.


2016’da Çorum’da yapılacak olan Üniversiteler Güreş Dünya Şampiyonası’nın Hitit Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşecek olmasından Çorum Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği olarak gurur duyduklarını belirten dernek yönetimi, başta Rektör Alkan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Spor alanında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu olarak gönüllü destek verebileceklerini belirten Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği Yönetim Kurulu, öğretmenlerin bilgi ve donanım noktasında kendilerini güncellemesi ve projeler yapması konusunda üniversiteden katkı beklediklerini kaydetti.


Spor kültürünün geliştirilmesi ve sağlıklı toplum oluşturma yönünde yapılan çalışmalarda öğretmenlere önemli görevler düştüğüne dikkat çeken Alkan, toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahip olan sivil toplum kuruluşlarını, üniversitenin en önemli paydaşlarından biri olarak gördüklerini dile getirdi. Alkan, “Hep birlikte topluma faydalı çalışmalar yapmalıyız. Üniversitemiz her alanda işbirliğine hazır.” dedi.


Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası’nın (WUC 2016) ülkemizde/ilimizde yapılması için Hitit Üniversitesi olarak ellerinden gelen tüm gayreti sergilediklerini dile getirerek şehrimizin uluslararası bir turnuvada adının geçmesinin çok önemli olduğunun altını çizen Rektör Alkan, sportif faaliyetlerin ülke, kent ve üniversitenin tanınırlığının daha da artması adına büyük bir yarar sağladığını ifade ederek, sürece katkı sağlayan herkese teşekkür etti.




Son Güncelleme: 28.10.2014 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.