Rengarenk şekerler tezgahta

Kurban Bayramı'nın sayılı günler kala şeker çeşitleri tezgahlarda yerini aldı.

05 Ağustos 2019 Pazartesi 14:34
Rengarenk şekerler tezgahta

Kurban Bayramı'nın sayılı günler kala şeker çeşitleri tezgahlarda yerini aldı.

Bayramı şekeri alış verişinin raefe gününe yaklaşırken hareketlenmesi bekleniyor.

Birbirinden renkli ambalajlara sarılmış bayram şekerleri bu yıl da ikramların baş tacı olacak. En çok rağbet gören se ‘dökme şeker’. Hem fiyat yhem de kalite yönüyle hitap eden dökme şeker kilo hesabı ile satılıyor. Kalitesine göre bazı marketlerde 9 TL'den satışa çıkan dökme şeker 12 TL'ye kadar çıkabiliyor. Hediyelik şeker almak isteyen bazı vatandaşlar ise kutulanarak satışı yapılan şekerleri tercih ediyor. Özel kutusunda alıcılarını bekleyen bu şekerlemeleri vatandaşlar isterlerse hediye paket yaptırabiliyorlar.
Şekerlemelerin yanı sıra bayrama özel olarak üretilen çikolatalar da tüketicilerin tercihleri arasına giriyor. Bayram yoğunluğunun henüz başlamadığını belirten esnaf, arife günü büyük bir yoğunluk beklediklerini belirtiyor.

SUNGURLU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165