Saadet Partililer bayramlaştı

Saadet Partisi Çorum İl Teşkilatının geleneksel Bayramlaşma Programı bayramın 2. günü il binasında gerçekleştirildi.

28 Haziran 2017 Çarşamba 10:34
 Saadet Partililer bayramlaştı


Saadet Partisi Çorum İl Teşkilatının geleneksel Bayramlaşma Programı  bayramın 2. günü il binasında gerçekleştirildi.


Bayramlaşma programı Saadet Partisi Çorum İl Başkanı 
Faruk Cıdık ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Programa Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi 
Ahmet Bölükbaş İl Müfettişi Ömer Doğan Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakinmaz İSOMDER Çorum İl Başkanı Abdullah Gökgöz CANSUYU Derneği Çorum İl Temsilcisi Adnan Cidik ve teşkilat mensupları katıldı.

Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık: Evveli rahmet ortası mağfiret ve sonu kabir azabından kurtuluş olan Ramazanı şerifi birlikte uğurladık mükafat olarak bizlere Ramazan Bayramını ikram eden Rabbimize hamdu senallar olsun.


Göz yaşını sıkıntının olmadığı günler diyeceğim ama yine şehit haberlerini sık sık duymaktayız Orta doğunun içinde olduğu konum belli Cenabı Allah Müslümanlara birlik ve beraberlik şuuru nasip etsin fakat şunu da şöyle bir baktığımız zaman bizden başka dillendiren bizden başka kendisine dert edinen hiç bir topluluk yok onun için bizim üzerimize çok fazla iş düştüğünden tekrar etmek istiyorum.

Elimizde kanun yapıcı imkan olmaya bilir  ama dilimizle bunu sürekli düzeltmeye çalışıyoruz sürekli dillendirmeye çalışıyoruz ki insanlar bilinçlensin İslam’a yönelsin yeniden şuurlansın diye tabi ona da gücümüz yetmediğinde kalbimizle buğz ediyoruz  ki Cenabı Allah imanın en zayıf  noktası olarak bunu gösteriyor tabi gayret bizden olması lazım Milli  Görüşçülerden olması lazım çünkü az öncede ifade ettiğim gibi bu işin bilincinde bizden başka topluluk yok Cenabı Allah şu toplulukla bizi nice zaferlere ulaştırsın kanın ve göz yaşının olmadığı nice nice bayramlara ulaştırsın diyorum. 


Biz burada çoluğumuzla çocuğumuzla bayramlarımızı yaparken öyle sıkıntıda olan Müslümanlar var ki bazen fotoğraflarına bakmaya gücümüz yetmiyor bazen nefesimiz tutuluyor dilimiz tutuluyor bir şey ifade edemiyoruz onun içinde çok çalışacağız çok gayret edeceğiz. 
Rabbim hem yapacağımız çalışmalarımızda hem de yaşayacağımız islami hal içerisinde yar ve yardımcımız olsun diyorum.” diye konuştu.


Son Güncelleme: 28.06.2017 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.