Saatçi’den Gaziler Günü mesajı

Memur Sen İl Temsilcisi ve Sağlık Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatçi, 19 Eylül Gaziler Günü’nü nedeniyle mesaj yayınladı.

19 Eylül 2013 Perşembe 16:14
 Saatçi’den Gaziler Günü mesajı


Memur Sen İl Temsilcisi ve Sağlık Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatçi, 19 Eylül Gaziler Günü’nü nedeniyle mesaj yayınladı.

Saatçi mesajında, “Gazilere sahip çıkmak, onlara huzurlu ve sorunsuz bir yaşam sürmelerini sağlamak bütün vatandaşlarımızın öncelikli görevi olduğu bilinmelidir. Tarihten gereken dersi almanın ve geçmişi unutmamanın çok önemli olduğu, geçmişi ayakta tutan dinamikleri öğrenmek, onları güçlü yapan unsurları göz önünde tutmak bugünkü varlığımızın olmazsa olmazlarındandır.” dedi.

Türk milletinin, tarihin her döneminde tüm zorluklara karşı bağımsız yaşamayı, bağımsızlığını kanı ve canı pahasına korumayı ilke edindiğini söyleyen Saatçi, “Kutsal vatan toprakları çok büyük, çok çetin mücadelelere sahne olmuştur. Bu topraklarda en yenilmez ordular gelip büyük hüsranlarla geri dönmüştür. Bu şanlı mücadelenin bilinmesi bu vatanın evlatları için önemli bir ders olacaktır. Bu nedenle gazilerimiz bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleridir. Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar bağımsız yaşatmak, vatanın bütünlüğü ve ulusal birliğimizi korumak uğruna gazi ve şehit olanlar en kutsal emanetlerimizdir.” diye konuştu.

“Vatanın bekası, milletin huzur ve esenliği için canlarını hiç çekinmeden feda eden vatan evlatlarına minnet borcunu ödemenin yolu emanetlere sahip çıkmaktan geçer.” diyen Saatçi, son olarak şunları ifade etti; “Bu vesileyle, Gaziler Günü'nü kutluyor, vatanı için canını ortaya koymaktan kaçınmayan gazilerimizi şükranla anıyor, ebediyete intikal etmiş gazilerimize rahmet, aramızda bulunanlara huzur, sağlık ve mutluluk diliyorum”






Son Güncelleme: 19.09.2013 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.