Sağlıkçılar yeni bir dernek kurdu

Sağlık Mensupları Dayanışma Toplum Sağlığı ve Çevreyi Koruma Derneği (Sağlık-Der) Çorum’da örgütlendi.

13 Aralık 2014 Cumartesi 10:23
 Sağlıkçılar yeni bir dernek kurdu


Sağlık Mensupları Dayanışma Toplum Sağlığı ve Çevreyi Koruma Derneği (Sağlık-Der) Çorum’da örgütlendi.


Abdullah Ceylan başkanlığında oluşturulan derneği yönetim kurulu; Dr. Muhammed Ali Özver, Salih Bozok, Aytaç Aktaş ve Zülfikar Kalabalık isimlerinden oluştu. Geçtiğimiz hafta Ankara’da yapılan Sağlık-Der Genel Merkez Yönetim Kurulu toplantısının ardından Sağlık-Der Genel Başkanı Uz. Dr. Kazım Sezen tarafından Sağlık-Der İl Yönetimi’ne yetki belgesi verildi.


Sağlık-Der İl Başkanı Abdullah Ceylan, “Sağlık-Der, örnek bir STK olarak yirmi yılı aşkın süredir yurt içi ve yurt dışında faaliyetlerde bulunmaktadır. Ülkemiz genelinde, profesyonel anlamda Aile Hekimliği Sistemi ve Dumansız Hava Sahası gibi sağlık politikaları ve sosyal projeler üreterek uygulanmasına katkıda bulunmuştur. Genel merkezimizin vizyon ve misyonu ışığında İlimizde toplum ve sağlık camiası adına faydalı projeler ve sosyal organizasyonlarla yön veren bir STK olarak hizmet vermek adına yola çıkmış bulunmaktayız. İl merkezimizde profesyonel bir ekiple çalışmalarımıza devam ederken, aynı zamanda ilçe teşkilatlanmalarımızı da çok kısa bir süre içerisinde tamamlayacağız. Derneğimiz bünyesinde Çalışanlara Mobbing Masası ve Vatandaşlarımıza Sağlık Danışma Masası oluşturulmuştur. Derneğimiz, sağlık alanında verilen hizmetlere katkıda bulunurken yaşanılan aksaklıkların giderilmesi için düzenleyici ve önleyici faaliyetlerde de bulunacaktır. Derneğimiz Çorum'umuza ve sağlık çalışanlarına hayırlı olsun.” dedi.





Son Güncelleme: 13.12.2014 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.