Sağmaca yol bekliyor

Sağmaca’yı sonbaharı yaşadığımız ve soğuk kış günlerine girdiğimiz şu günlerde mutlaka görmelisiniz.

02 Kasım 2014 Pazar 14:46
 Sağmaca yol bekliyor


Sağmaca’yı sonbaharı yaşadığımız ve soğuk kış günlerine girdiğimiz şu günlerde mutlaka görmelisiniz.


Mini hayvanat bahçesi, sıcacık yaşam alanları ile doğanın her rengini bulabileceğiniz Sağmaca Alabalık ve Et Tesisleri Çorum halkına kış aylarında da hizmet veriyor.


Hafta içi ve hafta sonları doğayla iç içe dost, akraba ve arkadaşlarınızla piknik, özel gün, toplantı ve parti yapabileceğiniz Sağmaca ayrıca foto safari için de uygun bir mekan.


Çorum merkeze 12 kilometre uzaklıkta bulunan, 7 dönüm ve 2 bin metrekare kapalı alanlarıyla yıllardır Kuşsaray Köyü içerisinde Çorumlular başta olmak üzere çevre il ve ilçelere hizmet veren Sağmaca Alabalık ve Et Tesisleri, hem restoran hizmeti, hem de mesire yeri olarak hizmetini kış aylarında da sürdürüyor. İşletmeciliğini Recep ve Sezgin Gür’ün yaptığı Sağmaca Alabalık ve Et Tesisleri’nde büyüleyici, nostaljik ve nezih bir ortamda güler yüzlü hizmet anlayışı hakim.


Kırmızı et ve güveçte alabalığın yanı sıra canlı balık satışlarıyla da hizmet veren Sağmaca Alabalık ve Et Tesisleri’nde isteyenler kendi getirdikleri malzemelerle burada piknik yapabilecekler. Malzeme getirmeyenler için de etinden ekmeğine, yumurtasından çayına, mangalından soğuk ve sıcak içeceklere her türlü hizmet mevcut. Yeşillikler içerisinde semaver keyfi, mangal ve barbekü partileri yapabileceğiniz Sağmaca’da kendinize ait kapalı sıcak odalarda istediğiniz kadar vakit geçirebilirsiniz. 9 adet sobalı kapalı mekan oluşturulan Sağmaca’da müşteriler siparişlerini odalarda bulunan telefonla rahatlıkla verebilecekler. Dini vazifelerini yerine getirmek isteyenler için de mescit mevcut.


Hafta içi ve hafta sonu akşam saat 24.00’e kadar hizmet veren Sağmaca Alabalık ve Et Tesisleri, çocuklar da unutulmamış. Mini hayvanat bahçesi ve oyun alanlarıyla çocuklar gönüllerince eğlenebilecekler.


Sağmaca’nın eşsiz ortamından herkesin faydalanmasını istediklerini belirten İşletme Sahibi Recep Gür, doğayla baş başa vakit geçirmek isteyen tüm Çorumluları tesislerine beklediklerini kaydetti.


RECEP GÜR’DEN HEM TEŞEKKÜR HEM SİTEM


Kuşsaray Köyü’ne 2 km uzaklıkta olan Sağmaca Alabalık ve Et Tesisleri’nin yol problemi ise hala çözülmüş değil. İşletmeciliğini yaptığı günden itibaren İl Özel İdare ile sürekli irtibatta olduğunu ve Özel İdare’nin yolu greyderle düzelttiğini ancak bu düzeltmenin yeterli olmadığını ifade eden Recep Gür, kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı İl Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Aslan ve İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya’ya teşekkür ederken, yolun biran önce asfaltlanmasını beklediklerini söyledi.


Sağmaca’ya çevre illerden turist kafilelerinin de geldiğini aktaran Gür, böyle bir tesise bu yolun yakışmadığını dile getirdi. Müşterilerinin yolun bozuk olduğundan sürekli şikayetçi olduklarını vurgulayan Gür, yetkililerden yolda çalışma yapmalarını istediklerini sözlerine ekledi.




Son Güncelleme: 02.11.2014 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.