Sahadaki işçiye kışlık kıyafet

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, sahada görev yapan çalışanlarına kışlık elbise dağıtımı yaptı.

14 Ocak 2020 Salı 13:37
Sahadaki işçiye kışlık kıyafet

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, sahada görev yapan çalışanlarına soğuk hava şartlarından olumsuz etkilenmemeleri için kışlık elbise dağıtımı yaptı.

Başkan Sülük, İskilip halkına tüm şartlarda kaliteli ve hızlı hizmet vermek için çaba gösteren çalışanlarının her sıkıntılarında yanlarında olduklarını, kıyafetin kurumsal kimlik açısında da önemli olduğunu belirterek, “Personellerimizin kışlık kıyafetlerini belediyemize yakışır şekilde yeniledik. Kış soğuk demeden fedakârca yüklendikleri sorumlulukları yerine getiren mesai arkadaşlarımı tebrik eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.

Kıyafetlerin dağıtımından memnun olan belediye işçileri de Başkan Sülük’e teşekkür etti.

Son Güncelleme: 14.01.2020 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
işçi 2020-01-14 15:24:21

Allah razı olsun

Avatar
işci yakını 2020-01-14 16:06:08

çalışanlarını şu kış günü üşütmeyen başkanımızdan Allah razı olsun.

Avatar
Gayret 2020-01-14 18:51:11

Güzel bazen tv de görüyoruz. Kendi kücüçük giydiği cizme kocaman yakışan olsun. Görüntü önemli. Yakışmalı Belediyeyi temsil ediyor mesleğini temsil ediyor görüntü.

banner165