Şahiner'den iyi haber

Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner'den iyi haber geldi

18 Eylül 2020 Cuma 16:54
Şahiner'den iyi haber

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’den iyi haber geldi.

Bir süre önce Covid-19 olduğunu duyuran Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner, bugün yaptığı paylaşımda, ikinci kez yapılan testinin negatif çıktığını bildirdi. Şahiner, “Değerli dostlarım, aziz hemşehrilerim; Bugün itibariyle ikinci kez yaptırmış olduğum Covit-19 testim negatif çıkmıştır. Bir müddet daha evimde tedavim devam edecektir. Sağlık durumum da çok şükür iyiye gitmektedir. Bu vesile ile tedavi sürecim boyunca arayan, mesaj atan, sosyal medyadan iletişim kurarak dualarına bizleri de ortak eden tüm hemşehrilerime ve dostlarıma şükranlarımı iletiyorum.Lütfen bu virüsü hafife almayın maske,mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edin. Selam ve dua ile.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2020-09-19 08:43:25

komşum kovide yakalandı 14 gün karantinada kal demişler 15. gün kendini sokağa attı insan içine karıştı. sordum 14 gün sonra test yaptılar mı? diye yapmamışlar... tamamen geçtiğinden nasıl emin oluyorlar? yada ikinci üçüncü testin yapılması için ne tür bir makam sahibi olmak gerekiyor?

Avatar
Ali 2020-09-18 17:10:34

Öncelikle sayın başkana geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Şu eleştirim başkana değil öncelikle onu belirteyim.Doğrusunu yapmışlar ikinci test yapmakla.

Ancak ben 9 gün virüs nedeniyle hastanede yattım.Taburcu olurken ikinci kez test yapılmıyor dediler.Demek ki makam sahibi olmak lazım. ..

banner165