Şahiner Keleş'e bu sözlerle cevap verdi

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Reşit Keleş’in Sungurlu Belediyesi'nin sabahları vatandaşlara çorba ikramına ilişkin paylaşımına cevap gecikmedi.

24 Aralık 2022 Cumartesi 23:20
Şahiner Keleş'e bu sözlerle cevap verdi

Çorum’un Sungurlu Belediyesi'nin ilçedeki vatandaşlara sabahları çorba ikramı uygulaması için okyanus ötesine mesaj verdiğini iddia eden AK Parti Belediye Meclis Üyesi Reşit Keleş'e cevap gecikmedi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, sosyal medya hesabından 19 Aralık tarihinde Sungurlu Belediyesi’nin çorba ikramında bulunduğu duyurusunu yapmıştı.

'OKYANUS ÖTESİNE SÜBLİMİNAL MESAJI MI VERİYOR?'

AK Parti Çorum Belediye Meclis Üyesi Reşit Keleş de, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner’in çorba ikramı yapılan tezgahta, ‘Gülen yüzümüzle içinizi ısıtıyoruz’ ifadesini kullanmasına atıfta bulunarak, “Sungurlu Belediyesi ‘GÜLEN YÜZÜMÜZLE İÇİNİZİ ISITIYORUZ’ mesajı ile kimlere sübliminal mesaj vermeye çalışıyor. Abdülkadir@1866 başkan okyanus ötesine mi mesaj veriyor.?” iddiasında bulundu.

O PAYLAŞIMA CEVAP GECİKMEDİ

Keleş'in paylaşımının ardından cevap gecikmedi. Başkan Şahiner, yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Zavallı Reşit, Pazartesi sabahı gel de sana kemik suyundan çorba yaptırayım' dedi.

'PATOLOJİK BİR VAKAYA...'

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı da, aynı mecradan, "Patalojik bir vakaya farklı bir uzmanlık alanı bakıyor olsa da. Tarih iyiler ile kötülerin mücadelesi ile doludur. Hemşerilerimize bir bardak sıcak çorba ikram eden kıymetli başkanımıza mesnetsiz cümle kuran buna, bildiğin ruh hastasına ne denir ki; kötülerin tıyneti tektir. İnsanları önce karanlığa ve çözümsüzlüğe çağırırlar. Sorunların çözülme eğilimine girmesinden rahatsız olurlar ve 'ortalığı karartmaya' çalışırlar. Bu süreçte de her türlü silaha müracaat ederler. Ağza alınmayacak yalan ve düşmanlık cümleleri kurarlar, nifak sokmaya çalışırlar, bel altından vururlar, ahlaksızlık yaparlar. Kötünün egemenliği için her şeyi yaparlar. Onlar aydınlıktan ve nurdan yani iyiden rahatsız olan zümrelerdir" ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 25.12.2022 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hoca ... 2022-12-25 17:07:37

Sayın Başkan, Bu Keleş denen adama kemik suyu çorbası yazık değil mi...
Bu artisi, ancak MÜSİLAJ çorbası Parklar, hem içsin hemde yıkansın.

Avatar
Fetossss 2022-12-25 09:17:31

Kisi karsindakini kendi gibi bilirmis Keles efendi
Kendi “guleninini” hic unutmuyor ve unutamiyorsun ki her yerde her seyde onu goruyorsun !!!!!!

Avatar
Yav su Resit'i niye ciddiye aliyonuz ki 2022-12-25 09:59:36

Hani bu Resit Keles denen istifa etmisti AKP'den. Klavyenin basina gecip, saga sola satasmaktan baska bir ise yaramayan birisini ciddiye alip neden haber yapiyosunuz ki. Kendileri iyi bilir gülen yuzleri, maklubeye az kasik sallayip, sumklu mendillere icazet etmislikleri vardir zamaninda.

Avatar
Çorumlu 2022-12-25 10:52:20

Acaba gerginlik kimlerin ışine gelir.Ötekileştirmek,hakaret benden olmayan ölsün Türk İslamda varmıdır.Adam ikram etmiş iyi veya kötü.Seviye yerlerde maalesef.

Avatar
Ali 2022-12-25 16:46:44

Bu reşit denen şahıs hala nasıl Meclis üyesi. Çorum un seviyesini düşürmeyelim

Avatar
Agah 2022-12-25 19:10:58

Bu reşit Keles akrabasına dua etsin halaogluna onun hatırına dokunmuo kimse

banner165