Şahiner’den cevap gecikmedi

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, AK Parti İlçe Başkanı Metin Özsarı’nın elediye uygulamalarına ve şahsına yönelik eleştirilerine karşılık verdi.

06 Nisan 2020 Pazartesi 14:08
Şahiner’den cevap gecikmedi

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, AK Parti İlçe Başkanı Metin Özsarı’nın, belediye uygulamalarına ve şahsına yönelik eleştirilerine karşılık verdi.
AK Parti İlçe Başkanı Metin Özsarı’nın yine çelişkili bir açıklama yaptığını savunan Şahiner, “Bizim için milletin ve memleketin menfaati her zaman ön plandadır. Meclis üyeleriniz Sungurlu’nun hayati önem taşıyan itfaiye, otobüs ve ilaçlama araçlarının alınmasına hayır dediler. Hani milletin menfaati sizin için ön plandaydı. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu” dedi.

‘KİMSENİN EMRİNDE DEĞİLİZ DİYE SAPLA SAMANI KARIŞTIRMA’
'Sizin her fırsatta ağzınızdan düşürmediğiniz birlik ve beraberlik sözleri, siyaset yapacağız diye lafta kalıyor' diyen Şahiner, “Meclis üyeleriniz bile tepki verdi. Böyle grup kararı olmaz. Kimsenin emrinde değiliz diye sapla samanı karıştırma. Ülkemizin gündeminin koronavirüs olduğunu sizden daha iyi biliyoruz ve Belediye olarak kamuoyunun da yakından takip ve takdir ettiği çalışmalara imza atıyoruz. Ben Sungurlu’nun Şehrül Emin’i olarak görevimin bilincindeyim. Ancak size akıllarını kiraya veren meclis üyeleriniz grup kararı deyip, Sungurlu’nun yararına olan çalışmalara hayır demeyi bırakırsa, daha iyi hizmet etmeye devam edeceğimden kuşkunuz olmasın” diye konuştu.

“SUNGURLU ESNAFI VE HALKININ DAİMA YANINDAYIZ”
Belediye olarak her zaman Sungurlu halkının ve esnafının yanında kararlar aldıklarını ve almaya devam edeceklerini belirten Şahiner, “Pazarların kapatılması kararı İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alındı. Bizim aldığımız bir karar değildi. Bu zaman zarfından vatandaşlarımızı düşünerek tanzim satış yeri açtık. Maliyetine aldığımız ürünleri en sağlıklı şekilde vatandaşımıza ulaştırarak, halkımızın mağdur olmamasından başka bir gayemiz yoktu. Nitekim İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile Pazar yerleri tekrar açıldı.” ifadelerini kullandı.

“SİZİN AKLINIZ ANCAK BÖYLE ÇALIŞIR”
Alparslan Türkeş Caddesi’nin Sungurlu’nun girişi olduğunu ve amaçlarının burayı ilçeye yakışır bir hale getirmek olduğunu vurgulayan Şahiner, “Sizin aklınız ancak böyle çalışır. Siz ancak hikaye üretir, icraat bilmezsiniz.” şeklinde konuştu.
Şahiner, zabıta müdürünün esnafı darp ettiğine yönelik iddialara ise,“Zabıta amirim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanlığının genelgesiyle görevini yapmaya çalışırken, kendisine mukavemet gösterilmiş, konu yargıya intikal etmiştir. Buradan size siyasi malzeme çıkmaz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 06.04.2020 14:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.