Şahiner’den işadamlarına yatırım çağrısı

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Kayserili işadamlarına Sungurlu Organize sanayi Bölgesi’ne yatırım yapmaları için çağrıda bulundu.

16 Kasım 2016 Çarşamba 12:48
Şahiner’den işadamlarına yatırım çağrısı

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Kayserili işadamlarına Sungurlu Organize sanayi Bölgesi’ne yatırım yapmaları için çağrıda bulundu. 

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve Ticaret Odası Başkanı Alaattin Akel, Türkiye'nin önemli sanayi kentlerinden biri olan Kayseri’ye giderek Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve Organize Sanayi Bölge Müdürü Ali Yaprak’ı ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Kayserili yatırımcıları Sungurluya beklediklerini, yatırım yaptıkları takdirde belediye olarak her yatırımcıya imkanları seferber edeceklerini ifade eden Başkan Şahiner, “Sungurlu, her geçen gün gelişmektedir. Bizler Belediye ve TSO olarak ilçemizi sanayi şehri haline getirmek için gece gündüz mesai gözetmeksizin çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bunun içinde Türkiye'nin önemli sanayi şehirlerinden biri olan Kayserili yatırımcıları Sungurlu'ya davet etmek için bu ziyaretimizi gerçekleştirdik." dedi.

Başkan Şahiner, Sungurlu’nun gelişmesi için sanayinin güçlü olması gerektiğine işaret ederek, bunun içinde sanayide söz sahibi olan Kayserili müteşebbisleri ilçeye beklediklerini sözlerine ekledi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve Organize Bölge Müdürü Ali Yaprak ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Sungurlu'ya her zaman destek vereceklerini, ilçenin sanayide kalkınması için gerekli imkanları sağlayacaklarını söylediler.

İHA


Son Güncelleme: 16.11.2016 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.