Şahiner’e suç duyurusu

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, şahsına ağır ithamlarda bulunduğunu iddia ettiği Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı

09 Mart 2018 Cuma 10:55
Şahiner’e suç duyurusu

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, kendisi hakkında ağır ithamlarda bulunduğunu iddia ettiği Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e cevap verdi. Özkan, “Önce kendisi aynaya baksın, toplum kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor.” dedi.

Özkan, yaptığı açıklamada, belediye başkanının şahsına yönelik mesnetsiz, seviyesiz ve muaşeret adabına aykırı sözler sarfettiğini belirterek, şöyle dedi; açıklamasında şunları kaydetti: “Belediye başkanının Milliyetçi Hareket Partisi’nden ihraç edilmesi, AK Parti hükümetine ve milletvekillerimize karşı takınmış olduğu ön yargılı tavrı onu hezeyana düşürmüştür. Çünkü Sungurlu’muza hizmet noktasında tüm iletişim kanallarını kapatmıştır. 2014 yılındaki seçim vaatlerinde ‘Belediye hizmetleri için iktidar partisinden olmaya gerek yoktur’ diyerek ne ilçe başkanı ile ne de milletvekilleri ile diyalog kurmamıştır. Bu zihniyetle düşünen bu zatın Sungurlu’muza ne kazandırabileceği ortadır.

Şahsım, Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’nın Sungurlu’daki vekiliyim. Bulunduğum makamın sorumluluğunda ve bilincindeyim. İlçemize yapılan projeleri ve yatırımların hayata geçirilmesini sağlayan AK Parti hükümetimizin temsilcisiyim.

Şahsıma yapmış olduğu hakaret derecesine varan açıklamalardan dolayı, Şahiner hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bunduk. Kendisini önce Allah’a daha sonra yüce Türk adaletine havale ediyorum.”

Son Güncelleme: 09.03.2018 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.