Sahura kadar açıklar

Ramazan ayı boyunca kahvehane, çay ocakları, Play Station oyun salonları ile internet kafeler sahura kadar açık kalacak.

02 Mayıs 2019 Perşembe 19:06
Sahura kadar açıklar

Çorum Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Nesimi Özkubat, Ramazan ayı boyunca kahvehane, çay ocakları, Play Station oyun salonları ile internet kafelerin sahura kadar açık olacağını bildirdi.

Oda Başkanı Özkubat, yaklaşan Ramazan ayı sektör temsilcilerinin beklediği açıklamayı yaptı.

Geçen yıllarda gerçekleşen uygulamanın bu yılda devam edeceğini hatırlatan Özkubat, “İlimizde faaliyet gösteren kahveler, çay ocakları, Play Station oyun salonları ve internet kafeler Ramazan ayı boyunca sahura kadar açık kalmaları için gerekli yerlerden izinler alınmıştır.

Esnafımız da vatandaşlarımızı rahatsız edecek şekilde gürültüye neden olmayacaklardır. Kapalı alanlarda sigara içilmemesine de özen göstereceklerdir” dedi.

Ruhsatı bulunmayan iş yerlerinin de en kısa zamanda odaya başvurmalarının gerekli olduğunu kaydeden Nesimi Özkubat, işyeri sahiplerinin işletme ruhsatlarını çıkartmaları halinde güvenli şekilde sahura kadar hizmet verebileceklerini ifade etti.

Özkubat, ayrıca kendilerine gösterdikleri anlayış içinde oda üyesi esnaf adına Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ederek, Ramazan ayının tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Son Güncelleme: 02.05.2019 19:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.