Salim Uslu da İstanbul'da

AK Parti Çorum eski Milletvekili Salim Uslu, Salim Uslu, Salim Uslu, Binali Yıldırım'a destek için İstanbul'da çalışma yapıyor.

20 Haziran 2019 Perşembe 16:37
Salim Uslu da İstanbul'da

24, 25 ve 26 Dönem Çorum Milletvekili, TBMM Eski İdare Amiri ve Hak-İş Konfederasyonu Onursal Başkanı Salim Uslu, Dünya Çorumlular Platformu tarafından her ayın 19’unda düzenlenen Geleneksel Çorumlular Günü toplantısına katıldı.

İstanbul Bağcılar’daki Kargı ve Köyleri Dayanışma-Kültür Derneği Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, başta Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Rusya Devlet Başkanlığı Akademisi Türkiye Tam Yetkili Temsilcisi, Ahıska Türkü Talat Enveroviç Çetin olmak üzere, çok sayıda konuk katıldı.

Uslu ve Aşgın, Geleneksel Çorumlular Günü toplantısında birer konuşma yaptı.

Uslu, daha sonra İstanbul Ataşehir’deki, Çorum Kargı Akçataş Köyü Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği’nde hemşehrileriyle buluşarak hasret giderdi. Ataşehir buluşmasına, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım ve Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Neslihan Yurttagül de iştirak etti.

Uslu, 19 Haziran akşamı da, Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, Talat Enveroviç Çetin ve Çorum’dan Adnan Baran ile birlikte, katılanların çoğunluğunu Toyhane köyü kökenlilerin oluşturduğu toplantıya katıldı.

Hafta içinde, CHP’li Bolu Belediye Başkanı’nın işten attığı, Hak-İş’e bağlı Hizmet-İş Sendikası’na üye işçilerin Bolu’dan Ankara’ya yapmakta oldukları ‘Emek ve Adalet Yürüyüşü’ne destek veren ve ayrıca Öz Çelik-İş Sendikası’nın yeni hizmet binasının açılışına katılan Uslu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı olan Binali Yıldırım’a destek olmak üzere haftayı İstanbul’da geçiriyor.

Son Güncelleme: 20.06.2019 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cem yılmaz 2019-06-21 04:50:54

O zaman tamam.. o gittiğine göre biraz kritikti demekki .. artık tamam Allah’ın izniyle binali alır :)