Salim Uslu’dan açıklama

Ankara ve Çorum’un siyasetçi, bürokrat ve işadamları 'Hep birlikte, Çorum için bir ve beraberiz' mesajı verdi.

13 Aralık 2019 Cuma 23:26
Salim Uslu’dan açıklama

Ankara ve Çorum’un siyasetçi, bürokrat ve işadamları, Eski Çorum Milletvekili ve TBMM  İdare Amiri, Hak-İş Onursal Başkanı Salim Uslu ve Çorum Milletvekili Tufan Köse’nin davetiyle Ankara’da Hak-İş'e bağlı Öz Orman-İş Sendikası'nda bir araya geldi.

Salim uslu'nun verdiği bilgiye göre, ‘Çorum için biz bir ve beraberiz’ sloganıyla önceki gün akşam buluşan  Çorum dostları, bir araya gelişlerinin anlamına uygun şekilde, 'Hep birlikte, Çorum için bir ve beraberiz' mesajı verdi.

Çorumlular buluşmasına, Salim Uslu ve Tufan Köse’nin yanısıra; Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Maliye E.Bakanı Naci Ağbal, 20. Dönem Çorum Milletvekili Ali Haydar Şahin, 26. Dönem Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, İstanbul Eski Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, eski Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum Eski Belediye Başkanları Zeki Gül ve Muzaffer Külcü, Bekir Taşkaldıran, işadamı Galip Yeşilbaş, Alaca Eski Belediye Başkanları Mahmut Köksal ve Muhammet Esat Eyvaz, Çorumlu dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır, Hitit Dernekler Federasyonu Başkanı.İbrahim Yollu, Öz Orman-İş Sendikası Genel Merkez Genel Sekreteri Ali Bilgin, Genel Mali Sekreteri Halil Turan, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Genel Eğitim Sekreteri Ramazan Gün de katıldılar.

Toplantıya katılamayan davetlilerden; AK Parti TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. Naci Bostancı eski Vali Necmettin Kılıç, MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Haksever ve işadamı Halim Uslu da arayarak mazeret bildirdi.

Son Güncelleme: 18.07.2022 01:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Semih iyidiker 2019-12-14 01:28:37

Senin ne kadar çorum sevdalısı olduğu iyi biliriz sami uslu ,hadi ordan !!

Avatar
Ali Doğruoğlu 2019-12-14 03:15:55

Amaç ne ki, çorumlular çorumu masaya yatırıyor. Bakıyorsun.günümüzde memleket için ne yapabiliriz diye gece gündüz çalışan belediye başkanları yok. Ama eski belediye başkanları orada. Bakıyorsun Akpartili belediye başkanı yok. İp li sungurlu belediye başkanı orada. Ogün tüm ilçe belediye başkanları ankaradaydı bir nedenle. Buyrun denilemezmiydi acaba. Ne yapmaya çalışıyor syn uslu. Vekilken. Davet ettiği vekiller ve önceki vekilleri böyle bir toplantı için birlik için davet ediyormuydu.hangi vekilin odasına gidip çay içiyormuydu acaba.neyse boşver.kör şaşıya nasıl bakarsa şaşıda köre öyle bakarmış. Alaca bel başkanı adam gibi adam bence

Avatar
Çorumlu 2019-12-14 13:01:06

Tüh eski rektör niye yok aynı ekibin aklıyla üniversite yönetti

Avatar
Ah Çorumlu 2019-12-14 13:49:35

Çorumlu epeydir yoktun, özlemiştik seni. Eski rektör öldü, unutmaya çalış. Yenisiyle mutlu ol. Ya da mutlu ol, mutlu olmaya çalış. Eşli rektör üniversiteyi dünyandıralamasına soktu. Bilmiyorum üniversite nedir bilirmisin, sıralama nedir bilirmisin. İyi bir şey yani. Gittiğin hastanende, senin bile yararlandığın işler onun eseri. Allah aşkına bi adını açıklasana, lütfen bilelim. Samimiyet bunu gerektirir.

Avatar
Uluçınar 2019-12-14 13:50:00

Darbe zamanı sığınakta uslu uslu zafer işareti yaparken milletvekili iken uslu uslu dururken nerden çıktı şimdi bu memleket sevdası sorunları ele alma sonuç açıklama boş ver kendi halinde uslu uslu dur köşende milletin çoğu sizin gibi insanların adını dahi duymak istemiyor artık vaz geç gündem de kalmaya çalışmaktan sıktınız kal geldi artık düşün yakamızdan

Avatar
Eskiye rağbet olsa 2019-12-14 13:53:44

Çorumlu, hangi eski rektörü kastettin bilmiyorum ama, bu ekip bi-ikisi hariç eskisinden hiç haz etmezlerdi. Zaten gitmesi için de ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Ya Çorumlu olan ismini değiştir, ya da az daha olayları yakın takip et. Bir de eskisini unut, yeni ne yapıyor az da onlarla ilgilen. Zira artık iş yapacak olan yeniler. Ve sen Çorum’u seviyorsan, yaptıklarını eleştirdiğin insanlar kadar, yapmayanları da eleştir olurmu.

Avatar
Pöh derim 2019-12-14 16:41:47

sakall memleket sevdalısı olmuşta bizim haberimiz olmamış ben ancak buna pöh der güler geçerim.

Avatar
Helallik yok 2019-12-14 13:31:06

Eski vali Necmettin Kılıç;döneminde Fetö ile zerre kadar hiç bir alakam olmadığı halde ifade verdim.Sonuçta;takipsizlik verildi.Ama;Birisinin veya birilerinin bana her gün Fetöcü getirin cümlesinden dolayı hak etmediğim bir davranışa maruz kaldım.Ortamda olsaydım,kendisine hakkımı helal etmediğimi söylemek isterdim.