Salim Uslu'dan şehitlere vefa

Hakimiyet Gazetesi Muhabiri Erol Taşkan'ın başlattığı kampanya, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu'nun desteğiyle sonuca doğru emin adımlarla ilerliyor.

28 Haziran 2016 Salı 01:14
Salim Uslu'dan şehitlere vefa

Hakimiyet Gazetesi Muhabiri Erol Taşkan'ın başlattığı kampanya, AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu'nun desteğiyle sonuca doğru emin adımlarla ilerliyor.

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi tarafından hazırlanan kanun tasarısı ile 6183 sayılı amme alacakları kanununa ek madde hazırlanacak.

Şehit ailelerine, şehitlerimiz üzerinde tahakkuk ettirilen borç alacakları, bundan böyle şehit ailelerinden talep edilmeyecek. Kanun tasarısının kabulü ile birlikte 6183 sayılı amme alacaklarının tahsili usulü hakkındaki kanuna, geçici bir madde eklenerek, şehit olanların devlete olan borçlarının silinmesinin yolu açılmış olacak.


Erol Taşkan tarafından gündeme getirildiği ilk gün meseleye sahip çıkan AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Bakanlıklar seviyesinde yürüttüğü görüşmelerle konuyu gündeme taşıdı ve çözümü için önemli adımların atılmasını sağladı.


Erol Taşkan, konuya baştan beri samimice yaklaştığını ve gereği için çaba sarfettiğini belirtiği AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu'ya teşekkür ettiğini, tasarının TBMM'de kabul edildiği müjdesini dört gözle beklediklerini söyledi.

(hakimiyet.net) 

Son Güncelleme: 28.06.2016 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165