Salon değil saray yapıyorlar

Osmancık'ta kapalı düğün salonu ve kır düğün bahçesinden oluşan 800 metrekarelik düğün sarayı inşa ediliyor.

22 Aralık 2013 Pazar 15:39
Salon değil saray yapıyorlar

Osmancık'ta kapalı düğün salonu ve kır düğün bahçesinden oluşan 800 metrekarelik düğün sarayı inşa ediliyor. Bin davetliyi ağırlayacak şekilde tasarlanan modern düğün sarayı Mart ayında faaliyette olacak.

Mustafa Çoban, Mehmet Çakır ve Adem Şirin'in ortaklığında inşa edilen düğün sarayı önümüzdeki düğün sezonu için de rezervasyonlara başladı.

Düğün Sarayının bölgedeki düğün eğlenceleri için yeni bir trend olacağını belirten İşletme ortağı Mustafa Çoban; "Osmancık'ın en büyük eksikliklerinden birisi modern bir düğün salonuydu. Bu alandaki eksikliği göz önünde bulundurarak yatırım yapmaya karar verdik. Osmancık'ın düğün potansiyelini ve evlenecek çiftlerin görüşlerini dikkate alarak bölgenin en büyük ve en modern düğün sarayının Gemici Mahallesi’nde temelini attık. İnşaat 3 ay içerisinde tamamlanacak ve Mart ayında hizmette olacak" dedi.

‘DÜĞÜN SARAYINDA HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ’

Düğün Sarayında mükemmel bir düğün için her detayı düşündüklerini belirten Çoban, "Düğün Sarayının projesi 1000 davetlinin en rahat ortamda ağırlanabileceği şekilde tasarlandı. Düğün Sarayı kapalı düğün salonu ve kır düğün bahçesinden oluşuyor. Davetliler için 300 araçlık otopark ve büyük bir çocuk oyun parkımız var. Düğünler için yeni bir trend olacak Düğün Sarayı düğün sahibinin de davetlilerin de sadece düğün eğlencesine odaklanacağı, güzel bir düğün ortamı sunacak" diye konuştu.

Çoban, düğün sarayında rezervasyonların başladığını belirterek düğün planı yapan çiftlerin Stüdyo Tuana'ya başvurabileceklerini kaydetti.

 

Son Güncelleme: 29.07.2018 00:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.