Sami Çam’a yeni görev

Türk Büro-Sen Çorum Şube Başkanı Sami Çam Genel Başkan Yardımcısı oldu.

06 Mart 2022 Pazar 15:51
Sami Çam’a yeni görev

Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Büro-Sen 7. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Türk Büro-Sen Çorum Şube Başkanı Sami Çam Genel Başkan Yardımcısı oldu.

Hafta sonu Ankara Söğütözü’nde bir otelde gerçekleştirilen genel kurulda Türk Büro-Sen Genel Başkanlığına Türkeş Güney seçildi. Türkeş Güney’in yönetiminde Türk Büro-Sen Çorum Şube Başkanı Sami Çam da yer aldı.

Kendilerine görevi layık gören Türk Büro-Sen teşkilatına ve delegelerine teşekkür eden Sami Çam, “Türkiye sevdamız, ekmek için kavgamızın adresi Türk Büro-Sen’in 7. Olağan Genel Kurulu’nu Ankara’da gerçekleştirdik. Kongre sonucunda şahsımı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine, dolayısıyla Genel Başkan Yardımcılığına layık gören teşkilatımız ve delegelerimize teşekkür ediyorum. Aynı ilke ve ülkülerle, Türk Memuru ve ülkemiz için mücadelemizi yorulmadan, yılmadan sürdüreceğiz. Rabbim hak ve hakîkatten ayırmasın. Başımızı öne eğdirmesin” dedi.

Son Güncelleme: 06.03.2022 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165