Sanayi Fuarı yarın açılıyor

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle 35. Çorum Hitit Fuar ve...

21 Temmuz 2015 Salı 17:28
 Sanayi Fuarı yarın açılıyor


Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle 35. Çorum Hitit Fuar ve Festivali kapsamındaki konserler ve eğlenceler Çorum Belediyesi tarafından iptal edildi.  35. Çorum Hitit Fuar ve Festivali kapsamında gerçekleştirilen Ticaret, Sanayi ve İstihdam Günleri Fuarı’nın ise devam edilmesine karar verildi.


Fuar organizasyonunu gerçekleştiren DK Organizasyon sahibi Doğan Keskin tarafından yapılan açıklamada, Ticaret, Sanayi ve İstihdam Günleri Fuarı’nın sanayileşmede, ekonomik kalkınmada ve ticarileşmede istihdam yarattığı ve eğlence kapsamında olmamasından dolayı fuarın 22 Temmuz Çarşamba günü saat 15.30’da gerçekleşmesine karar verildiği belirtildi.


Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da, terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diledi.




Son Güncelleme: 22.07.2015 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.