Sanayiye ulaşımda konfor artıyor

Çorum'da sanayi sitesine yeni alternatif yollar açılırken, mevcut yolların alt yapı sorunları giderilerek ulaşım konforu artırılıyor.

30 Eylül 2020 Çarşamba 11:15
Sanayiye ulaşımda konfor artıyor

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Sanayi Sitesi 27. Cadde’nin asfaltını yeniledi.
Yapılan açıklamaya göre, Sanayi Sitesi 27. Cadde’de 370 metre uzunluğunda, 20 metre genişliğindeki yola 1250 ton asfalt, 8880 ton stabilize ve 2700 ton mekanik malzeme serimi yapıldı.

Sanayi esnafı ve vatandaşların ulaşımda hiçbir sıkıntı yaşamaması ve alternatif yollara kavuşması için bu bölgede yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ‘’Sanayimiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Esnafımız ve hemşehrilerimizin sanayimize daha hızlı ve daha kaliteli yollardan ulaşım sağlaması için bu önemli caddemizin zeminini sıcak asfalt ile yeniledik. Çalışmalarımız sezon sonuna kadar aralıksız devam edecek. Sanayi Sitesi 27. Caddemiz yenilenmiş haliyle tüm sanayi esnafımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olsun."dedi.

Son Güncelleme: 30.09.2020 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165