Sanayiye yeni bağlantı yolunda son durum

Çorum Sanayi Sitesini Cemilbey Caddesine bağlayan KSS 19. Caddede yol genişletme çalışmalarına devam ederken, son durum hakkında açıklama geldi.

28 Nisan 2020 Salı 16:30
Sanayiye yeni bağlantı yolunda son durum

Şehrin muhtelif yerlerinde yol çalışmasını aralıksız sürdüren Çorum Belediyesi, Çorum Sanayi Sitesini Cemilbey Caddesine bağlayan KSS 19. Caddede yol genişletme çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, KSS 19. Caddede yol genişletme çalışmasını yerinde inceledi. Alt ve üstyapı çalışmalarının planlandığı gibi gittiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Geçtiğimiz günlerde bu yolun Cemilbey Caddesi’ne bağlanan kısmında çalışmalarımızı bitirip yolu asfalta hazır hale getirdik. Mevcut yolda da genişletme çalışmaları yapıyoruz. KSS 19. Cadde tamamlandığında Çorum Sanayi Sitesi için önemli bir bağlantı yolu olarak hizmet verecek."dedi.

Son Güncelleme: 28.04.2020 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165