Saz eşliğinde türküler söylediler

Sultan Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ziyaretinde dernek üyelerinden Hüseyin Çakmalı ve Mehmet Ali Bolat saz eşliğinde türküler söyledi.

12 Nisan 2019 Cuma 15:46
Saz eşliğinde türküler söylediler

Sultan Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sultan Kümbet ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yapılan açıklamaya göre, ziyaret esnasında dernek üyelerinden Hüseyin Çakmalı ve Mehmet Ali Bolat saz eşliğinde türküler söyledi.

Sultan Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sultan Kümbet’in hayırlı olsun ziyaretinde yaptığı konuşmada, “Sizin belediye başkanı olmanızı çok istedim. Hayırlı uğurlu olsun. Çorum’a Halil İbrahim bereketi getirdin. Çorum'umuz da Allah dirliğimizi, birliğimiz bozmasın. Kardeşliğimiz daim olsun. Allah Çorum'umuzu ödüllendirdi. Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi buğdayın birinci tanesi. Vali Yardımcımızı Recep Yüksel buğdayın ikinci tanesi, Emniyet Müdürümüz üçüncü, Garnizon Komutanımız dördüncü, siz ise buğdayın beşinci tanesisiniz. 5 tane buğday geldi Çorum’a, ben çok mutluyum. Allah bizi ödüllendirdi. Biz sizlerin kıymetini biliyoruz. Başkanımı bir kez daha canı gönülden kutluyorum” dedi.

GÜNEŞ BÜTÜN MAHALLELERE EŞİT DOĞUYOR       

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise Sultan Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yapmış olduğu ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

Adaylık sürecinde de Sultan Ana’yı ve derneği ziyaret ettiklerini hatırlatan Aşgın, şöyle devam etti;  “Adaylık süresi boyunca birkaç kez Sultan Ana ile görüşme fırsatımız oldu. Kendilerinin hayır dualarını aldık. Bu dualar yolumuz açtı. Sultan Ana gibi birçok büyüğümüz bizlere dualar ettiler. Bu dualarla bu günlere geldik. Buraya kadar vaatlerimiz gördüler, bundan sonra da yaptıklarımızı görecekler, işlerimizi görecekler ve dualarına devam edeceklerdir. Ben buna yürekten inanıyorum. Biz Sultan Ana’yı ziyaret ettiğimizde “birincisi adil olacağız. Güneş bütün mahallelere eşit doğuyor. Bizlerde hizmetlerimizde adil ve eşit olacağız. İkincisi biz işi ehline vereceğiz. Liyakate önem vereceğiz. Üçüncüsü işlerimizi istişare ile göreceğiz” dedik. Bunların ardından bir kardeşimiz bize “Ali mi olacaksınız?” diye sordu. “Ali’nin ayağının tozu olamayız” dediğimizde ise “Yanlış anladınız Ali’nin A’sı Adalettir. Eğer sen adil olursan güneşin tüm mahallelere eşit doğduğu gibi hizmette eşit olursan Ali’nin A’sı tamadır. Ali’nin L’si liyakattir sen işi ehline vereceğim diyorsun o zaman L’de tamamdır. Üçüncüsü Ali’nin İ’si istişaredir. Sen eğer işlerini istişare ile görüşerek görürsen Ali’nin İ’si de tamadır. Eğer Ali olursan yolun açık olsun” dedi. Bizde bu yolda Ali olma kararlılığındayız. Bütün Çorum bunu görecektir. Ziyaretinizden dolayı tek tek teşekkür ediyorum”

Konuşmaların ardından Sultan Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerinden Hüseyin Çakmalı ve Mehmet Ali Bolat sazları eşliğinde deyişler seslendirdi.

Son Güncelleme: 12.04.2019 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165