Seçim vaadiydi, açılışını yaptı

Çorum'un İskilip İlçe Belediye Başkanı Ali Sülük'ün seçim vaadi Emekçi Durağı olan Şeyhyavsi Cami yanında açıldı.

11 Kasım 2020 Çarşamba 16:46
Seçim vaadiydi, açılışını yaptı

Çorum’un İskilip İlçe Belediyesi’nin yapımını tamamladığı ve özellikle maden işçilerinin ihtiyacı olan Şeyhyavsi Cami yanındaki Emekçi Durağı bugün düzenlenen törenle açıldı.
Aynı zamanda Belediye Başkanı Sülük’ün seçim vaadi olan Emekçi Durağı’nın açılış programına MHP, AK Parti, CHP, SP temsilcileri, Yılmaz Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yılmaz, işyeri sahibi Nazif Yılmaz, önceki ay maden kazasında yaşamını yitiren Veli Karaduman’ın yakınları, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

MERHUM MADEN İŞÇİSİNİN ADI VERİLDİ

Emekçi durağına geçtiğimiz ay maden ocağında meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybeden Veli Karaduman’ın adı verildi.”
Tüm seçim vaatlerini yerine getireceklerinin altını çizen Belediye Başkanı Ali Sülük program sonrası yaptığı açıklamada, “Seçim döneminde sözümüz olan, madenci şehidimizin ismini verdiğimiz Emekçi Durağı’nın açılışını Merhum Veli Karaduman’ın yakınları ile birlikte gerçekleştirdik. İlçemize ve emekçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diler, soğuk günlerde işçilerimizin içini ısıtacak bir alan olmasını temenni ederim” dedi.


iskilipost

Son Güncelleme: 11.11.2020 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Binevler 2020-11-12 00:35:07

Binevler camii yoluda asfalt olsa ceske...

Avatar
Kenan 2020-11-12 05:26:29

Tosya Iskilip yolu kirdereseni ne zaman kesileçek.
Başkan kendi çasası ile bir şeyler yapmaya çalışılor bir yere kadar, üda imkan işte.
Şehir merkezine Kültür merkezi, tiyatro- sinema salonu- kapalı spor salonu- kapalı otopark yapılıp MURRALESİNİ İNŞALLAH KESER BAŞKAN.BAŞKANA DESDEK GEREK. ALLAHIM EMEMÇİ ARKADAŞLARIMIZA YARDIM EDER İNŞALLAH. KOLAY GELSİN.
HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH