Şeffaf Belediye

Çorum Belediyesi ihaleleri ve sonuçlarını şeffaf yönetim anlayışı gereği şehir meydanındaki dijital ekranlardan Çorumlu'nun bilgisine sunacak.

24 Mart 2020 Salı 22:26
Şeffaf Belediye

Çorum Belediyesi, yapacağı ihalelerinin duyurularını dijital ekranlardan yapacak. İhalelerin sonuçlarını da yine aynı ekranlardan tüm Çorum halkına duyuracak.
Şeffaf Belediyecilik anlayışı kapsamında Çorum Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan tüm ihalelerin bundan sonra belediyeye ait dijital ekranlarda da yayınlayacaklarını açıklayan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, ihale sonuçlarının da yine bu ekranlar vasıtasıyla tüm kamuoyu ile paylaşılacağını ifade etti.
Hemşehrilerinin memnuniyeti için modern yönetim anlayışıyla şeffaflığı esas alan, teknolojik gelişmeleri takip eden, etkin ve ekonomik gelişmeyi hedefleyen ve daha yaşanılabilir bir Çorum için tüm imkânlarını seferber ettiklerini belirten Aşgın, “Yaptığımız her çalışmayı daha şeffaf, vatandaşlarımızın daha yoğun katılımıyla gerçekleştirebilmek amacıyla halk günleri düzenliyoruz. Mahallelerimizde yaptığımız toplantılarda halkımızın ayağına gidiyoruz. Onların sorunlarını bizzat kendilerinden dinliyoruz. Tüm iş ve işlemlerimizi şeffaf bir şekilde gerçekleştiriyoruz.”dedi.

Son Güncelleme: 25.03.2020 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep 2020-03-25 19:09:44

bunun şeffaflıkla ne ilgisi var. zaten ihale ilanı her yerde var. şeffaflık ihale şartlarını nasıl belirlediklerinde, ihaleye kimlerin katılabileceğini ayarlamalarında belli olur. yiğen ve mezbahane personeli reklamcıya doğrudan teminle verilen işleri ilan etmekle şeffaf olunur. sayıyım mı daha?

Avatar
Vatandaş 2020-03-25 09:39:26

Belediye öncülüğünde TOPLU KONUT PROJELERİ yapımı düşüdüşünülmüyor mu? Tek tip kalıp, 15 - 25 adet 5 veya 6 katlı bina çevre düzenlemeli, site şeklinde oluşucak su binaların temizliğini siteler karşılayıp belediye avantaj sağlar. Kaç tane su abonesi kazanılır.
Bir çalışılmalı, ülkemizde bir çok belediyede bu uygulama mevcut. Faizsiz kısmi peşinatlı neden düşünülmezzzzz

Avatar
Şeffafliksa eğer 2020-03-25 12:24:06

Madem şeffaflık var belediyeye torpille memur olanlar vasıfsız memurlarda teşhir edilsin. Eger torpile sebep olanların cesaretleri varsa

banner165