Şefkat Güler başkanlığı bırakıyor

Çorum Eczacı Odası Kurucu Başkanı Şefkat Güler, 5 dönemdir sürdürdüğü başkanlık görevini bırakıyor.

26 Eylül 2013 Perşembe 12:11
 Şefkat Güler başkanlığı bırakıyor


Çorum Eczacı Odası Kurucu Başkanı Şefkat Güler, 5 dönemdir sürdürdüğü başkanlık görevini bırakıyor.

Güler, bugün yaptığı basın açıklaması ile 28 Eylül Cumartesi günü yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurul öncesi başkanlık görevini bırakma kararı aldığını açıklayarak, görev yaptığı süre içerisinde Eczacı Odası ile çalışan tüm resmi ve özel kurumlara, Sivil Toplum Kuruluşlarına, siyasi partilere ve meslektaşlarına teşekkür etti.

Güler, açıklamasında; “Oda Başkanlığı ve Oda Temsilciliği’nde olmak kaydıyla 12 yıl gibi bir süre içinde çalışmalarımızı Çorum’da daha etkin ve güvenilir bir sağlık hizmetinin sunulması için yönetici arkadaşlarla beraber özveri ile çalıştık.” diye konuştu.

Önümüzdeki Cumartesi günü yapılacak seçimde Şifa Eczanesi sahibi Ecz. Süleyman Koca’nın başkan adayı olduğunu belirten Güler, Yönetim, Denetim ve Haysiyet Kurulu ile Büyük Kongre Delegeleri seçimlerinin de yapılacağını bildirdi.  




Son Güncelleme: 26.09.2013 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.