Şehidimiz Ankara’da defnedilecek

Barış Pınarı Harekatı'nın ilk şehidi olan hemşehrimiz Ahmet Topçu'nun cenazesinin yarın Ankara'da defnedileceği öğrenildi.

11 Ekim 2019 Cuma 10:55
Şehidimiz Ankara’da defnedilecek

Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olan Çorum İskilip Örübağlı nüfusuna kayıtlı Piyade Sölşemleri Er Ahmet Topçu'nun Ankara’da toprağa verileceği öğrenildi.

İskilip’ten alınan bilgiye göre, şehidimiz Ahmet Topçu'nun Mamak ilçesinde Küçükkayaş Mahallesi'nde ikamet eden ailesi bugün saat 12.00’de Ankara'dan havayolu ile Mardin’e geçerek şehidimizi karşılayacak. Şehit ailesi karşılamadan sonra aynı uçakla geri dönecek. Saat 17.00’de ise şehidimiz Ahmet Topçu'nun naaşı uçakla Ankara’ya getirilecek. Şehidimiz Ankara Cebeci Şehitliği’nde bugün (cumartesi) toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 12.10.2019 00:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.