Şehidimizin kardeşi acı haberi Çorum'da öğrendi

İdlib'te şehit olan Sözleşmeli Er Enes Kaya'nın üniversite öğrencisi kız kardeşi acı haberi Çorum'da aldı

05 Mart 2020 Perşembe 18:18
Şehidimizin kardeşi acı haberi Çorum'da öğrendi

Suriye'nin İdlib kentinde sürdürülen Bahar Kalkanı Harekatı’nda rejim unsurlarının saldırısı sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Sözleşmeli Er Enes Kaya'nın Gaziantep'teki ailesine acı haber verildi. Şehidin üniversite öğrencisi kız kardeşinin de  acı haberi Çorum'da aldığı öğrenildi.

İdlib'de rejimin saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı Reyhanlı Devlet Hastanesinde şehit düşen Sözleşmeli Er Enes Kaya’nın şehadet haberi, Gaziantep'in Selimiye Mahallesi'nde bulunan baba ocağına ulaştı. Şehidin babası Süleyman ve annesi Döne Kaya'ya verilen acı haberin ardından mahalle Türk bayrakları ile donatıldı.

4 kardeşi bulunan şehit Kaya'nın bir yıl önce evlendiği ve 2 yıldır Türk Silahlı Kuvvetlerinde (TSK) görev yaptığı kaydedildi.

Son Güncelleme: 05.03.2020 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.