Şehir turu atıp sefere başladılar

Çorum Belediyesi tarafından toplu ulaşım hizmetinde kullanılmak üzere satın alınan 5 adet otobüs ve 4 adet minibüs sefere başladı.

27 Haziran 2022 Pazartesi 16:27
Şehir turu atıp sefere başladılar

Çorum Belediyesi tarafından toplu ulaşım hizmetinde kullanılmak üzere satın alınan 5 adet otobüs ve 4 adet minibüs düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Toplu ulaşımda kaliteyi artırmaya yönelik önemli bir yatırıma daha imza atan Çorum Belediyesi şehrimize kazandırdığı yeni araçlar için anahtar teslim töreni düzenledi. Saat Kulesi meydanında gerçekleşen törene AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Belediye Meclis Üyeleri, KARSAN ve BMC firması yetkileri ile vatandaşlar katıldı.

ARAÇLAR KONFORLU, PERSONEL GÜLERYÜZLÜ OLACAK

Törende konuşan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, toplu ulaşımda kaliteyi artırmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi. Aşgın “31 Mart 2019 öncesinde verdiğimiz vaatlerin birisi de toplu ulaşımda kalitenin artması ve toplu ulaşımın daha konforlu şekilde kullanılmasıydı. Bu konuda çeşitli alımlar attı. Bugün de 5 adet otobüs 4 adet minibüsü şehrimizin hizmetine sunuyoruz. Toplu ulaşımı şehrimizde daha güçlü hale getirmeyi hedefliyoruz. Araçlarımız konforlu, personelimiz güler yüzlü olacak."dedi.

MAZOT DESTEĞİ SÜRÜYOR

Ücretsiz seyahat eden yolcular için de özel halk otobüslerine mazot desteği verdiklerini de hatırlatan Başkan Aşgın, “Toplu ulaşıma bizden daha fazla destek veren hiçbir belediye yok. Toplu ulaşımdan ücretsiz yararlananlar için özel firma otobüsleri hatta çıktığı anda 40 litre mazot desteği veriyoruz.  Biz hiçbir esnafı mağdur etmedik, etmeyiz.  Özel firma bize satışla ilgili geliyor. Bankaya ne kadar borcunuz varsa, piyasa bedeli üzerinden o kadar otobüs almaya hazırız dedik. Biz tüm toplu ulaşım hizmetini Çorum Belediyesi olarak yapmaya hazırız."dedi.

Çorum’a yeni kazandırdıkları otobüs ve minibüsleri Devlet Malzeme Ofisi’nden aldıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Aşgın, “Otobüslerimiz, Çorum halkına hayırlı uğurlu olsun"dedi.

AK KADROLAR DESTAN YAZIYOR

Törende konuşlan AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da, Çorum Belediyesi’ni tebrik ederek, “Yaşam kalitesini ve ulaşım kalitesini artıracak bu yeni araçların Çorum halkına hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.  Kavuncu, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ile yola çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderindeki AK kadroların Türkiye’nin her yerinde destanlar yazdığını vurguladı.

CEYLAN’DAN AŞGIN VE EKİBİNE ÖVGÜ

Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim Aşgın ve Çorum Belediyesi ekibini tebrik eden AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise “31 Mart 2019’da devraldıkları bayrağa en üstü seviyeye çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Tarihi kent meydanı projesi, çimento fabrikası arazisinin satın alınması, Çorum’un güneyinde TOKİ ile birlikte yeni şehir oluşumu ve kalenin kentsel dönüşümü gibi büyük projeler de bu ekibe nasip olacak inşallah."dedi.

MUHALEFETE MESAJ

Muhalefet partilerine de mesaj veren Ceylan, “Seviyeli siyaset yapın” çağrısında bunlu. Muhalefet milletvekillerinin zaman zaman Çorum’a geldiklerini hatırlatan Ceylan “Çorum’a gelince edebinizle, siyasi üslupla hareket edin. Siyasi seviyeyi yerlerin altına almayın. Bilgi sahibi olmadan eleştiri yapmayın. Onlara eşlik eden arkadaşlarımıza da tavsiyem şudur; onlara doğru bilgi verin, milletin karşısında madara etmeyin” dedi.  AK Parti teşkilatlarının 2023’e emin adımlarla yürüdüğünü belirten Milletvekili Ceylan “Çorum’da bir tek hizmeti olmayanlar bize akıl vermesinler, bizim hizmetlerimiz ortada. Katı vereceklerse buyursunlar ancak kuru lafla peynir gemisi yürümüyor."dedi. Ceylan, Cumhur ittifakı olarak, milletin de desteği ile 2023 seçimlerinden başarıyla çıkacaklarını iddia etti.

ANAHTARLAR TESLİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından yeni araçların anahtar teslimi yapıldı. Anahtar teslim töreninin ardından AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın kullandığı minibüsün de yer aldığı araçlar, konvoy halinde şehir turu attı.

Son Güncelleme: 27.06.2022 21:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2022-06-27 16:35:53

ne kadar büyük bi hizmet gelecek ay enflasyon sayenizde düşük çıkacak döviz yükselmesi duracak.Töbe töbee.bence sayın Erdoğan'a gölge etmeyin yeter

Misafir Avatar
Çorumlu emekli 2022-06-27 17:10:38 @vatandaş

Başka bir ülkenin cumhurbaşkanından bahsediyorsunız sanki seçimde beni seçin uçacaz büyütecek enflasyonu yok edecez diyen ben "ekonomistim”diyen patagonya cumhurbaşkanımı idi şimdi erdoğana gölge yapmayın diyorsunuz aslında birisi gölge yapmada her şey düzelirde sizin gibi düşünenler o kadar çokki maalesef seçime kadar çile çeke öeke bekliyecez

Beğenmedim! (1)
Avatar
Ahmet 2022-06-27 18:26:31

Birkaç minibüs için tören mi düzenlediniz? Yetmeyip şehre reklam olsun diye tur attırıp boşa yakıt mı harcadınız? Araçlar çalışınca vatandaş zaten görecekti. Oldu olacak bilbord reklamı verip, yol üstüne de totem yapın 5-6 tane minibüs aldık diye.

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-06-28 14:29:29

Allah aşkına yeter artık, Çorum ve Çorumlulara alay etmeyin, dalga geçmeyin. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Nerede görülmüş MİLLETVEKİL'nin, İL Başkanı'nın böyle küçük şeylerle sevindiği? VAllahi de yeter, billahi de yeter, tillahi de yeter. İnsanlar sizlerden HAVALİMANI, DEMİRYOLU bekliyor. Sizlerin uğraştığı şeylere bekın. Çorum ve Çorumlulara yalan söylüyorlar, alay ediyorlar, dalga geçiyorlar. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. 20 senedir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Çorumsuz 2022-06-28 10:48:52

Ya yazıklar olsun hakikaten. Otobüs aldık deyip, hiç bir hayrınızın dokunmadığı MEMLEKET TRAFİĞİ'nin en yoğun olduğu Gazi Caddesi'ne sıralamak nasıl bir vizyonsuzluk ve görgüsüzlük ifadesidir... Yaşın yağmurun altında hallere bak... Hepinizin bindiği araçları biliyoruz. Millete milletin parasıyla otobüs almışlar beylerimiz kanat takıp uçuracaklar... Azıcık da olsa insaf ya hakkaten yeter ettiniz..

Avatar
Vatandas 2022-06-29 19:52:03

BUNLAR BÖYLE HAVA AYMAYA ALISIK NASIL OLSA CORUM HALKI INANIYO BUNLARA HER YERDE TREN GECIYO HAVA ALANI VAR BIZIM GUEL SEHRIMIZDE YOK ANCAK BUNLAR BÖYLE SEYLERLE AVUNUYORLAR

Avatar
Yarası derin çorumlu 2022-07-01 00:07:48

Yav arkadaş şehir virane bekliyor ben anlayamıyorum bu nasıl bir iştir heryer paris oldu yapılmadık yatırım kalmadı Çoruma gelince bi kaç hes projesi Bi kaç gölet birazda yol çalışması park vs tmm Çorum düzeldi Dünyanın merkezi böylemi olur gülabibey mahallesine bi el atılsa Çorum'un çehresi değişir yeminle yıkılıyo

banner165