Şehit aileleri ve gazilere iftar

Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği düzenlendi.

16 Temmuz 2015 Perşembe 12:29
 Şehit aileleri ve gazilere iftar


Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği düzenlendi.


Emniyet Müdürlüğü’nce şehit aileleri ve gazilere bir vefa örneği gösterilerek ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği programı gerçekleştirildi.


Hancılar Et Lokantası'nda düzenlenen programa Vali Ahmet Kara, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Emniyet Müdürlüğü'nde görevli şube müdürleri de katıldı.


Programda konuşan  Emniyet Müdürü Murat Kolcu, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerine ve gazilere teşekkür ederken, kentin huzuru için çalışan personelini de kutladı.


Vali Ahmet Kara  yaptığı konuşmada, şehitlerin ülkenin birliği için canlarını seve seve feda ettiğini gazilerin de bu uğurda mücadele ettiğini dile getirdi.


Şehit aileleri ve gazilerle Emniyet Müdürlüğü'nün iftar yemeğinde bir araya gelmekten onur duyduğunu dile getiren Kara, "Dünyanın en kıymetli ayında, dünyanın en kıymetli mensuplarıyla, şehitlerimizin aileleri ve gazilerle beraber olmak benim için hayırlı bir iştir. Bugün nasıl bir arada bulunuyorsak dünya döndükçe, memleketimizin kutsal topraklarında beraber bulunmamızı nasip etmesini diliyorum" dedi.


Polisliğin zor bir meslek olmadığını ancak tehlikeli bir meslek olduğunun altını çizen Vali Kara, "Bu tehlikeli mesleği icra eden kardeşlerimin de huzurlu günler geçirmeisni dilliyorum. Bu memleket nasıl şehitlerimize borçlu ve onların sayesinde hür yaşıyorsak bugün polisimizin sayesinde huzur ve kardeşlik içerisinde yaşam sürmekteyiz. Bunu polisimize borçluyuz" diye konuştu.


Vali Kara, Emniyet Müdürü Kolcu'ya düzenlenen program nedeniyle de teşekkür etti.




Son Güncelleme: 16.07.2015 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.