Şehit annesinin duasını aldılar

Belediye Başkanı Zeki Gül ve beraberindekiler 5 Temmuz Şehidi Ali Karslı’nın annesi Ayser Karslı’yı ziyaret etti.

28 Mayıs 2018 Pazartesi 15:26
Şehit annesinin duasını aldılar

Belediye Başkanı Zeki Gül, eşi Halime gül ile birlikte 15 Temmuz Şehidi Ali Karslı’nın annesi Ayser Karslı’yı ziyaret etti. Gül,  ziyarette şehit annesi Ayser Karslı ile sohbet ederek duasını aldı.

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu’nun eşi Sıdıka Yabacıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Seyhan Günhan’ın da katıldığı ziyarette konuşan Gül, şehide Allah’tan rahmet dilerken annesine ise bir kez daha baş sağlığı dileklerinde bulundu. 15 Temmuz hain darbe girişiminin kahramanların büyük desteği ile bastırıldığını hatırlatan Gül: “Şehitlerimizin isimleri tarihe altın harflerle yazıldı. FETÖ tarafından organize edilen hain darbe girişimi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısının ardından sokağa dökülen binlerce vatandaşımız tarafından bastırıldı. 15 Temmuz gecesi kahramanca sokaklara çıkan ve bu uğurda gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimize bir kez daha Allah-u Teala’dan rahmet diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.