Şehit çocukları babalarının kabrinde

Çorum'daki 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde şehit Uzman Çavuş Mustafa Aslan'nın...

18 Mart 2015 Çarşamba 13:15
 Şehit çocukları babalarının kabrinde


Çorum'daki 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde şehit Uzman Çavuş Mustafa Aslan'nın çocukları Zeynep ve Efe'nin babalarının mezarına bıraktığı doğum günü çiçeği ve mesajı, duygulu anların yaşanmasına neden oldu. 

Şehitlik anıtında düzenlenen anma programında Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Mustafa Aslan'nın kızı Zeynep (10) ve oğlu Efe'nin (8) babalarının mezarına bıraktığı doğum günü çiçeği ve notu damgasını vurdu.

Şehit Aslan'ın mezarının baş tarafına bırakılan çiçekte "Doğum günün kutlu olsun Babacım Zeynep-Efe" yazılı kağıdı okuyanlar gözyaşlarına hakim olamadı. Törende Şehit Mustafa Aslan'nın annesi ve yakınları da hazır bulundu. Oğlunun mezar taşındaki fotoğrafını öperek gözyaşı döken Anne Aslan, dua ettikten sonra şehitlikten ayrıldı.

Şehitlik Anıtı'ndaki tören şehitler için dua edilmesi ve şehit mezarlarına karanfil bırakılmasının ardından sona erdi.





İHA

Son Güncelleme: 18.03.2015 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165