Şehit eşine anneler günü ziyareti

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, anneler günü dolayısıyla şehit annelerini ve eşlerini ziyaret etti.

10 Mayıs 2020 Pazar 16:42
Şehit eşine anneler günü ziyareti

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, anneler günü dolayısıyla şehit annelerini ve eşlerini ziyaret etti.

Ahlatcı, 2016 yılında Mardin'in Derik ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Oğuz Emre Erkoç'un eşi Gülay Erkoç’u ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

Ziyarette AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Başkan Yardımcıları Murat Günay, Kadriye Ünal Taşdemir ve Elif Tekeli, Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği Başkanı Deniz Galip hazır bulundu.

Şehidin öğretmen olan eşi Gülay Erkoç’un anneler gününü kutlayan Ahlatcı, “Bu sayede bütün öğretmenlerimizin de anneler gününü kutlamış olalım. Bizler sizler gibi tüm şehit ailelerimizin hizmetkarıyız, ne gerekiyorsa, bir emriniz varsa, biz elimizden geldiği kadar başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere biz bu yolun hizmetkarıyız” dedi.

Bütün insanların şehit ailelerinin birer evladı ve kardeşi olduğuna vurgu yapan Ahlatcı, “Ben şahsım olarak, temsil ettiğim İl Başkanlığı olarak, hükümetimiz olarak velhasıl bizler tüm şehitlerimizin yanındayız. Bizler sizleri şehitlerimizim birere emaneti olarak görüyoruz. Bizlerin de birçoğumuzun dedeleri Çanakkale’de şehit olmuştur.  Bizler bu topraklarda şehitlerimizin sayesinde huzur içinde yaşıyoruz. Bizim büyüklerimizin, babalarımızın, dedelerimizin çocukları da şehit, o zamanlarda belki anneleri de şehit oldu. Şimdi ise bu vatan için bizim evlatlarımız şehit oluyor. Gerekirse sizde, bizde hiçbir tereddüt göstermeden canımızı feda edeceğimiz bir vatanımız olduğu içinde seviniyoruz” diye konuştu.

ŞEHİT EŞİNDEN MESAJ

AK Parti olarak şehit ailelerine gerekli her türlü değerin verildiğini belirten Gülay Erkoç, “ Eşim şehit olalı 4 yıl oldu, biz neyin ne olduğunu bu süreçte öğrendik. Devletimiz tarafından Şehit yakınlarına nasıl bir imkanlar sağlandığına şahit oluyoruz. Benim eşimde görev yaptığı yerde şehit ailelerini ziyarete giderdi ve nasıl bir duygu acı yaşıyorsa beni götürmek istemezdi. Devletimiz bizlere gereken değeri fazlasıyla veriyor ve her türlü imkandan bizleri faydalandırıyor. Bunun yanında bizler şehit aileleri olarak birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Özellikle Çorum Şehit Aileleri ve Vazife Malulleri Derneği Başkanı Deniz Galip artık bizim babamız gibi”dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren şehit eşi Erkoç, “Bizler her zaman asker eşleri olarak ülkemizin hem doğusunda hem batısında görev yaparak hayatımızı devam ettirdik. Bizler her zaman bu şehitlik mertebesinin kapımızı çalabileceğini düşünerek yaşamımızı idame ettirmeye çalıştık. Ülkemizin neresi olursa olsun gitmemeyi düşünmedik. Benim asker olmak isteyen öğrencilerim de var, bizim asker evlatlarımız hiçbir zaman bitmez” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 10.05.2020 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep 2020-05-11 10:58:40

yapmayın şunu. millete örnek olmanız lazımken siz geziyosunuz, ona buna ziyaret yapıyosunuz. su şüreçte dışardan birinin eve girmemesi lazım, siz giriyosunuz. sonra nasıl utanmadan aman iftara misafirliğe gitmeyin, sosyal mesafeye uyun diyebilirsiniz!!