Şehit öğretmen davasında yeni gelişme

Çorumlu şehit Müzik Öğretmeni Çorumlu Şenay Aybüke Yalçın’ın davasında yeni gelişme yaşandı.

24 Aralık 2018 Pazartesi 12:37
Şehit öğretmen davasında yeni gelişme

Batman’ın Kozluk ilçesinde silahlı saldırı sonucu şehit düşen şehit olan Çorumlu Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın davasında tutuksuz yargılanan 4 zanlının tutuklanmasına karar verildi.

Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık’ın aracına uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda, o sırada yoldan geçen araçta bulunan Müzik Öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın şehit olmuştu.

Batman 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, tutuklu yargılanan Lazgin E. ve tutuksuz yargılanan Mehmet F., Maşuk Ç., Necat E. ve Menderes E. hakim karşısına çıktı. Savcı mütalaasında sanıklar hakkında silah sağlama suçundan 16,5 yıldan 25 yıla kadar hapis istedi.

Savcı ayrıca 4 tutuksuz sanığın tutuklanmasını istedi. Mahkeme heyeti 4 tutuksuz sanığın tutuklanmasına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Kaynak: İnternethaber

Son Güncelleme: 24.12.2018 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165