Şehit öğretmenimizin ismi Ankara'da caddeye verildi

Çorumlu Şehit öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın'ın ismi, İYİ Parti Genel Merkezi’nin bulunduğu caddeye verildi.

14 Nisan 2021 Çarşamba 21:30
Şehit öğretmenimizin ismi Ankara'da caddeye verildi

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kerem Erdem’in önergesiyle Çorumlu Şehit öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın'ın ismi, İYİ Parti Genel Merkezi’nin bulunduğu caddeye verildi.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şöyle dedi; Şehidimizin ruhu şad, mekânı Cennet olsun. Önergeyi veren İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kerem Erdem Beye, kabul eden, onaylayan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Var olsunlar.

Aybüke kızımızı anmak ve haberi paylaşmak için babası Sadık Yalçın Beyefendiyi aradım. Aybüke öğretmenin Türk milletinin gururu olduğunu ifade ettim. Ülkesine ve milletine böyle güzel ve hayırlı bir evlat yetiştirdikleri için annesi ile birlikte kendisine teşekkür ettim. Baba Sadık Yalçın Beyefendi de çok duygulandı, gururlandı ve aile adına Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın isminin Ankara'da bir caddeye verilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu arada sağlığını sorduğumda, biraz rahatsız olduğunu, Koronavirüs illetine yakalandığını söyledi. Kendisine acil şifalar diledim. Yapılacak bir şey varsa elimizden geleni yapmaya hazır olduğunuzu ifade ettim. Teşekkür etti. Yüce Allah Aybüke kızımıza gani gani rahmet etsin, ruhunu şad mekanını Cennet etsin, babası Sadık Yalçın Beyefendiye de acil şifalar ihsan etsin. İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı da, “Teşkilat Başkanımız Sayın Koray Aydın ve önergeyi veren Kerem Erdem Bey’e, kabul eden, onaylayan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Var olsunlar.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-04-14 22:34:46

Şehit öğretmenimize Allah rahmet eylesin. Dileriz öğretmenimizi şehit eden itlerle yol arkadaşlığını bırakırlarda kemiklerini sızlatmazlar. O zaman şehidimizin ve tüm şehitlerimiz için esas görevlerini yerine getirmiş olurlar.

Avatar
öğretmen 2021-04-15 11:36:54

OY ALDIĞI HDP liler gücenmesin KORAY BEY hayırdır poz vermeler reklam kokan hareket bunlar. MARAL kahvaltıya bekliyor seloyu