Şehit Şahin'in ismi çocuk parkına verilecek

Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Emre Şahin’in isminin köy meydanındaki parka verileceğini bildirdi.

04 Aralık 2016 Pazar 20:41
Şehit Şahin'in ismi çocuk parkına verilecek


Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekili ve TBMM Sağlık, Aile ve Çalışma Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt,
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Er Emre Şahin’in isminin köy meydanındaki parka verileceğini bildirdi.

Abtalata Köyü Muhtarını ziyaret edere, köyün eksikleri için istişarelerde bulunduklarını dile getirerek, “Köy meydanındaki Çocuk Parkına Şehidimiz Emre Şahin'in isminin verilmesi isminin yaşatılabilmesi için ortak karar verdik” dedi.


 

 

Son Güncelleme: 05.12.2016 13:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.