Şehit yakınlarından 'Adnan Oktar' sitemi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü davasının kararlarının Adnan Oktar ve kedicikleri kadar gündem olmamasına tepki

13 Temmuz 2018 Cuma 12:54
Şehit yakınlarından 'Adnan Oktar' sitemi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaşanan olaylara ilişkin açılan davada karar dün açıklandı. Mahkeme heyeti davanın en rütbeli sanıkları eski Yarbay Turgay Ödemiş ve eski Binbaşı Ahmet Taştan'a "anayasayı ihlal" ve "kasten öldürme" suçlarından toplam 35’şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verirken 44 sanık beraat etti.

Bu arada ülke gündemini Adnan Oktar ve kediciklerine yapılan operasyon meşgul ediyor. Bu meşguliyet ise en çok 15 Temmuz şehitlerinin yakınlarını üzüyor.

Hemşehrimiz Cevat Olçok, 15 Temmuz gecesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde ağabeyi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’la birlikte şehit edilen diğer vatandaşlarımızla ilgili görülen davanın Adnan Oktar ve kedicikleri kadar gündemde yer almamasına sitem etti.

Olçok, “15 Temmuz Şehitler Köprüsü davası kararı, sonucu Adnan Oktar ve Kedicikleri kadar bile gündeme getirilmiyorsa, medyaya yansımıyorsa, irdelenmiyorsa, derinlemesine araştırılmıyorsa gazeteciler davalara katılmıyorsa biz FETÖ ile nasıl mücadele ediyoruz. Bugün 36 haine beraat verildi.” dedi.

Son Güncelleme: 13.07.2018 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.