Şehitler için dua edildi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çorum İl Başkanlığı geçtiğimiz gün İstanbul Vodafone Arena'daki hain saldırıda şehit olan polisler için Ulu Cami'nde yatsı namazından önce üniversite ve ortaöğretim teşkilatlarının katılımları ile Yasin-i şerif ve ruhlarına ithafen dualar okudu.

14 Aralık 2016 Çarşamba 09:18
Şehitler için dua edildi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çorum İl Başkanlığı geçtiğimiz gün İstanbul Vodafone Arena'daki hain saldırıda şehit olan polisler için Ulu Cami'nde yatsı namazından önce üniversite ve ortaöğretim teşkilatlarının katılımları ile Yasin-i şerif ve ruhlarına ithafken dualar okudu. 
Programa teşkilatların katılımı yanında halk da yoğun ilgi gösterdi.

Yatsı namazı sonrasında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Çorum İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, ''Türk milletine kin besleyen, huzurunu gasp etmeye çalışan, birlik ve beraberliğine hasım olan hainler bir kez daha sahneye çıkmış milletimizi yasa boğmuştur” dedi.

İmal, “Türkiye'nin bekasına göz diken terör örgütlerine karşı milletimiz birdir beraberdir. İnanıyoruz ki milli birlik ve dayanışmayı daha da güçlendirerek her melanetin üstesinden gelecek bu hainlere fırsat vermeyeceğiz. 


Ülkücü hareket ahlaklı, sorumlu, ilkeli duruşu ile her zaman milleti ve devletinin yanında olacak ve millet bekası için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacaktır.  Milliyetçi Ülkücü hareketin her bir neferi istisnasız millet be vatan için gerektiğinde can vermekten çekinmeyecektir.'' şeklinde açıklama yaptı.

 

Son Güncelleme: 14.12.2016 09:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165