Şehitlerimiz için hatim ve mevlüt

Memur-Sen Konfederasyonu Gençlik Teşkilatı Genç Memur-Sen, Şubat Ayı’nı “Şehadet Ayı” olarak ilan etmesiyle Genç Memur-Sen 81 ilde Kur’ anı-ı Kerim Hatimleri yaptı.

01 Mart 2017 Çarşamba 09:52
Şehitlerimiz için hatim ve mevlüt

Memur-Sen Konfederasyonu Gençlik Teşkilatı Genç Memur-Sen, Şubat Ayı’nı “Şehadet Ayı” olarak ilan etmesiyle Genç Memur-Sen 81 ilde Kur’ anı-ı Kerim Hatimleri yaptı.


Çorum’da da Şubat Cumartesi Günü Ulu Camide yapılan program ile İkindi namazında Mevlüt okunarak yapılan hatimlerin duası yapılarak cemaate ikramlarda bulunuldu.



ŞUBAT AYI, ŞEHADET AYI

Genç Memur-Sen Çorum Şube Başkanı Mustafa Yavuz Şahinbaş açıklamasında “Şubat ayı Mütefekkirlerin, aksiyon adamlarının, ümmetin dertlerini dert edinmiş büyüklerin aramızdan ayrılması ve son zamanlardaki terör olayları sonucunda ülkenin birliği için şehit olan aziz şehitlerimiz için Genç Memur-Sen olarak Şubat Ayını, Şehadet Ayı ilan ediyoruz. İlimizde de okunan hatimleri, duaları ve Yasin-i Şerif’leri değerli mütefekkirlerimize, milletimizin birliğini, dirliğinin muhafazası için şehit olan güvenlik güçlerimizin ruhlarına armağan ediyoruz”. Dedi.




SORUMLULUĞUMUZU YERİNE GETİRMELİYİZ


İlim, irfan ve hikmet yolundaki şuurlu gençliğe seslendiklerini vurgulayan Şahinbaş, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Atalarımız vatan, millet ve inançları uğrunda her türlü zorluğa göğüs germiş, gerektiğinde canlarını vermekten çekinmemişlerdir. Bizler de Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’ndaki, ‘Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı, verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı’ tavsiye ve öğüdünü dikkate alarak sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz.” diye konuştu.


Son Güncelleme: 01.03.2017 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.