Şehitlerin torunları bir kez daha 'Çanakkale Geçilmez’ dedi

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle bugün Şehitlik’te bir anma programı düzenlenirken, şehitlerin torunları bir kez daha 'Çanakkale Geçilmez' dedi.

18 Mart 2020 Çarşamba 14:46
Şehitlerin torunları bir kez daha 'Çanakkale Geçilmez’ dedi

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle bugün Şehitlik’te bir anma programı düzenlendi.

Vali Mustafa Çiftçi ve protokol üyeleri ile siyaset ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askeri ve sivil erkan, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle Şehitlik’te tören ve anma programına katıldı. Çelenk sunma töreni sonrasında şehit kabirleri ziyaret edilerek Kur’anı Kerim tilaveti ve dua edildi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Çorum’da da şehitlerin torunları bir kez daha ‘Çanakkale Geçilmez’ mesajını verdi.

Son Güncelleme: 18.03.2020 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 2020-03-18 15:00:16

Hani örnek olunacaktı şehrin ileri gelenleri.
Vali, başkanı, rektör bütün protokol üyeleri bu şekilde belirtilen mesafaye uyulmadan program yapılırsa ortaya bir tutarsızlık çıkar. Vatandaş ta sizleri örnek alır ve derler ki neden birbirimizden uzak duralım neden aramıza mesafe bırakalım. Kendi dediklerine kendileri uymuyor gibi bir düşünceye kapılırlar. Lütfen dikkat. Bütün törenler iptal edilmişken siz nedennnn.....Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.