Şeker’de kamyon kuyruğu

Çorum ve çevre illerde çiftçilerin söktüğü pancarı şeker fabrikasına teslim etmek isteyen kamyoncular...

14 Ekim 2014 Salı 15:59
 Şeker’de kamyon kuyruğu


Çorum ve çevre illerde çiftçilerin söktüğü pancarı şeker fabrikasına teslim etmek isteyen kamyoncular, Çorum-Ankara Karayolu üzerinde bulunan fabrika yerleşkesinde uzun kuyruklar oluşturdu.


Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin de fabrika yerleşkesinde bekleyen şoför ve nakliyeci esnafı ile bir araya geldi. Sorunları yerinde dinleyen Şahin, Şeker Fabrikası'nın kampanya döneminin devam ettiğini belirterek “Çiftçilerimiz tarlalarındaki pancarlarını yoğun bir şekilde vermeye çalışıyor. Özellikle Çorum merkez ve ilçelerimizden gelen çiftçilerimizin teslim sırasında sorun yaşadıkları görülüyor. Tabii bu problemleri el birliği ile aşacağız” dedi.


Şoför ve kamyoncu esnafının özellikle bekleme sürelerine ilişkin kendilerine itirazda bulunduğunu hatırlatan Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, yaşanan problemlerin çözümü noktasında gerekli mercilerle görüşmeler yapacaklarını dile getirdi.


Kamyonculara sağduyu çağrısı


Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Çorum Şeker Fabrikası’ndaki pancar alımı nedeniyle uzun kuyruklar oluşturan şoför ve nakliyeci esnafı ile bir araya gelerek, sağduyu çağrısında bulundu. Fabrika bahçesinde bekleyen şoför ve nakliyeci esnafının sorunlarını yerinde dinleyen Tahsin Şahin, hem Çorumlu, hem de il dışından gelen tüm esnaflarla tek tek görüşerek yaşanan sorunları ve problemleri not aldı. Şoför ve nakliyecilerin en çok bekleme süresine tepki gösterdiğini aktaran Tahsin Şahin, bu sorunun çözüme kavuşturulması için fabrika yetkilileri ile görüşeceğini söyledi. Günlerdir ailelerinden uzak kalan şoför ve nakliyeci esnafına her türlü kolaylığın sağlanması için gerekli girişimlerde bulunacaklarını ifade eden Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, “Elbette burada bizim amacımız yeni sorunlar çıkarmak değil, sorunları çözüme kavuşturmaktır. Ben sizlerin yanına gelerek sorunları yerinde görme imkânı buldum. Öncelikle sizlere bugüne kadar her hangi bir olumsuzluğa mahal vermediğiniz için teşekkür ediyorum. Aynı hassasiyeti bundan sonrada göstereceğinize yürekten inanıyorum. Burada yaşanan tüm sorunları ilgili mercilere ileteceğiz. Çözümü için çaba göstereceğiz. Bizim derdimiz üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil” şeklinde konuştu. Şahin, daha sonra şoför ve nakliyeci esnafı ile bölgeye kurulan çadırlarda bir süre sohbet etti.


Seyyar tuvalet kurulabilir


Çorum Şeker Fabrikası yerleşkesinde toplanan kamyoncular, pancar teslimi için kuyrukta sıra beklediklerini bölgyee seyyar tuvalet yapılması gerektiğini belirterek, “En azından kampanya dönemlerinde bu alana bir seyyar tuvalet kurulabilir. Bu konuda yetkililerden yardım bekliyoruz” diye konuştular.



Son Güncelleme: 14.10.2014 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165