Seminerin ikinci etabı yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu Vakfı arasında imzalanan “Değerli Öğretmenim Projesi” kapsamında öngörülen seminerlerin ikinci etabı yapıldı.

24 Şubat 2016 Çarşamba 17:47
Seminerin ikinci etabı yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu Vakfı arasında imzalanan “Değerli Öğretmenim Projesi” kapsamında öngörülen seminerlerin ikinci etabı yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre, 8-9 Eylül 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen seminerlerde 200 öğretmene Etkili İletişim ve Sosyal Girişimcilik eğitimi verilmişti, 22-23 Şubat 2016 tarihlerinde ise 138 idareciye Etkili İletişim ve Sosyal Girişimcilik eğitimi verildi.

Anadolu Vakfı eğitimcisi Doç. Dr. Teoman Hekimoğlu tarafından Etkili İletişim ve Sosyal Girişimcilik Semineri 19 Mayıs İlkokulu toplantı salonunda yapıldı. İki gün süren seminere 138 okul müdürü katıldı.

Program kapanış töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük: “Biz inanıyoruz ki; eğitim kalitesinin artırılmasında İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve bağlı birimleri motor görevini üstlenmek zorundadır. Çağın gereklerine uygun, günceli takip eden, durağanlıktan uzak bir eğitim modeli benimsenmeli ve tabana yayılmalıdır. Değişime direnen yapıların izalesi, bakışın değiştirilmesi ancak; yönetimsel kabiliyeti yüksek, alana hâkimiyeti tam, toplum bilincine sahip bireylerin yetiştirilmesi ile mümkündür. 8 kez yapılacak olan ‘Etkili İletişim ve Sosyal Girişimcilik’ seminerine 540 öğretmen ve idarecimizin katılması planlanmıştır.” dedi.


Son Güncelleme: 24.02.2016 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.