Sendika rozetlerini çıkardılar

Türk Tarım Orman Sen Cumhuriyetin 91. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bazı üyelerine Türk bayrağı rozeti taktı.

28 Ekim 2014 Salı 14:00
 Sendika rozetlerini çıkardılar


Türk Tarım Orman Sen Cumhuriyetin 91. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bazı üyelerine Türk bayrağı rozeti taktı.


Türk Tarım Orman Sen İl Başkanı Necati Gül, yaptığı açıklamada, 29 Ekim 1923 günü Atatürk’ün, milletvekilleri ile görüştükten sonra taslağı hazırlanan ‘Cumhuriyet’ önergesini Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne verdiğini, Meclis’in önergeyi kabul ettiğini, böylece, Türkiye devletinin yönetim biçiminin ‘Cumhuriyet’, adının da ‘Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ olarak belirlendiğini hatırlattı.

Gül’en verdiği bilgiye göre, sendika üyelerinden, en eski üye olarak Mehmet Ferit Erkün ile Celal Sert’e,  en yeni üye olarak Orhan Uyar’a, en genç üye olarak Gizem İslam’a ve  en eski bayan  üye olarak Akgül Balcı’ya Türk bayrağı rozeti takıldı.

Sendika yönetim kurulu üyeleri  Necati Gül, Mehmet Ulucan, Yusuf Bayçelik ve Fatih Torun da    yakalarından sendika rozetlerini çıkartıp ‘önce ülkemiz, sonra ilkemiz’ anlayışı ile  Türk Bayrağı rozeti taktı.





Son Güncelleme: 28.10.2014 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.