Sendikalı kadınlar tiyatroda buluştu

Türk Eğitim-Sen üyesi kadınlar ‘Tarla Kuşuydu Juliet’ adlı tiyatro oyununda bir araya geldi.

17 Mart 2015 Salı 10:49
Sendikalı kadınlar tiyatroda buluştu

Türk Eğitim-Sen üyesi kadınlar  ‘Tarla Kuşuydu Juliet’ adlı tiyatro oyununda bir araya geldi.

Devlet Tiyatro Salonu’nda sahnelenen Ephraim Kishon’un yazdığı ve Engin Alkan’ın yönettiği ‘Tarla Kuşuydu Juliet’ adlı oyun ayakta alkışlandı. Tüm salonu dolduran eğitimciler oyunu büyük bir beğeni ile izlediler.

Oyun sonrası bir açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ergün, sanatsal etkinliklerin önemine dikkat çekerek, Çorum’dan tüm Türkiye’ye örnek olacak bir dayanışma sergilediklerini söyledi.

Türk Eğitim-Sen’in eğitim çalışanlarının ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi noktasında vermiş olduğu mücadelenin yanında, düzenlemiş olduğu sosyal etkinliklerle de ilklerin öncüsü olmaya devam ettiğini belirten Ergün,  “Eğitimciler olarak sanatın ve tiyatronun öneminin farkındayız. Şehir Tiyatrolarının özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim hayatına kattığı değer çok önemli. Böyle bir organizasyona katılarak aramızda bulunan üyelerimize sendikamız adına teşekkür ediyoruz. Türk Eğitim-Sen Kadınlar komisyonu olarak sanatsal faaliyetlerimize devam edeceğiz. 28 Mart Cumartesi günü saat 19.00 da sendikamızda buluşarak, OKU-YORUM etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Tüm kadın üyelerimizi sendikamıza bekliyoruz.” dedi.




Son Güncelleme: 17.03.2015 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.