Sene-i devriye açıklaması

01 Nisan 2020 Çarşamba 14:42
Sene-i devriye açıklaması

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, göreve gelmesinin sene-i devriyesinde yazılı bir açıklama yaptı. Çorum’a belediye başkanı olarak hizmet etmenin onurunu yaşadığını belirten Başkan Aşgın, geçen bir yılda Çorum halkından aldıkları yetkiyi bir emanet olarak gördüklerini, bu sebeple de Çorum’u adaletle, liyakatle, istişare ile yönettiklerini söyledi.

Çorum Belediyesinin, şehirdeki her türlü çalışmada lokomotif bir rol üstlendiğini, seçim dönemi yapmayı taahhüt ettikleri projelerin hayata geçmesiyle birlikte de Çorum’a büyük bir değer katacağını vurgulayan Başkan Aşgın, “Bizleri Çorum’a hizmetkâr eyleyen Rabb’ime şükrediyorum. Göreve gelmeden önce şehrimizin sorunlarına, ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yaptık. Bu şehri çok iyi tanıyan birisi olarak ifade ediyorum ki ihtiyaçlara göre, vatandaşlarımızın talebine göre projeler hazırladık. Geçen bir yıllık süreçte taahhüt ettiğimiz, ihtiyaç olarak belirlediğimiz projeler konusunda önemli mesafeler aldık. İnşallah var gücümüzle Çorum’un geleceğine yön verecek projeleri bir bir hayata geçireceğiz.” Dedi.

Hem seçim döneminde hem de seçim sonrası geçen bir yıllık dönemde Çorum’un 15 mahallesine hiç ayrım yapmadan birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde hizmet ettiklerini dile getiren Başkan Aşgın, “Adaylık sürecinde ve seçim sonrası her zaman bizlere destek olan başta Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bizlerin yanında olan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Bu şehrin bir hadimi olarak Çorum’a ve Çorum halkına en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bundan sonra da aynı şevk, aynı inanç ve heyecanla aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Aşgın, seçim döneminden bu yana geçen bir yılı kamuoyu önünde geniş katılımlı bir toplantıyla yapmayı planladıklarını ancak koronavirüs tedbirleri nedeniyle bir yılı değerlendirecekleri ve geçen bir yılın muhasebesini yapacakları toplantıyı ileriki bir tarihte gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kader 2020-04-01 16:08:03

Başkanım ben senin bizzat başlatıp neticelendirdigin tek bir kalem projen varmı? Ben görmüyorum. Bütün mahallelere eşit davranmak ne ben Buhara Mahallesi'nde ikamet ediyorum. Son bir yılda burada birşey yok çöpler alınıyor, hizmetten kastınız buysa teşekkür emeğinize sağlık..

Avatar
1 yıl değerlendirme 2020-04-01 18:09:56

yeni proje göremiyoruz, 1 sene geçti eski projeleri bitiremediniz. kadeş meydanını niye yaptınız? hiç bir şey yapamıyorsanız ortasına kocaman bir Türk Bayrağı direği dikin bayrağımız dalgalansın. yeni belediye binası, stadyum hala görevi devraldığınız aşamada. birisi birşey sorsa borcumuz var onları ödüyoruz diyorsunuz. borç ödemek için belediyenin başkana ihtiyacı yoktu ki, muhasebe müdürlüğü de öderdi. bu borçlar eskiden de vardı. sevilmiyordu ama eski başkan proje üretiyordu ve projelerin tümü tamamlanıyordu. Acemiliğiniz bittiyse artık birşeyler yapın. yoksa belediyeyi sonraki dönemde ne siz kazanabilirsiniz, ne de ak partiden başkası kazanabilir. ben dahil tüm ak partililerin ve çorumlu vatandaşların vebalini taşıyorsunuz. artık silkelenip kendinize gelmeniz gerekiyor. ya ekibinizi değiştirin, ya da ekibinizi güçlendirin. eminim ekibiniz çok değerli ama şüphesiz arkadaşlık ayrı, iş ayrı. yüreği çorum için çarpan kanı damarlarında durmayan ateşli bir ekip eksiğiniz var. saygılar

Avatar
Basganim 2020-04-01 19:19:25

Basganim sizi tebrik ediyorum.Eskiden belediye başkanı beton dokmekten başka bir şey bilmiyordu.Havaya civaya gelince eline kimse su dokemezdi.Belediyeye dolayısıyla vatandaşa bıraktığı borcu cümle alem biliyor.Sizinde talihsizliginiz kriz döneminde en kaz devrelmaniz oldu. Yinede üzülmeyin sizde bu şehrin Ömeri olursunuz. Birilerinin bıraktığı borcu odeyebiliyirsaniz oda yeter. Bazı vatandaşlar yatırımdan bahsetmiş. Bu arkadaşlar yatırımdan projeden anladı gi rant ve beton ekonomisi herhalde onun için çok kulak asmayın.Birileri burdan size olan kinini proje yapmıyor diye kusuyor. Şu günlerde suyumuz akıyorsa, otobüsler çalışıyorsa, şehir temizleniyor. Parklarimiz yesilse, coplerimiz aliniyorsa , kimse vatandaşın hakkını hukukunu cignemiyorsa gerisi hikayeden ibaret işler.Yolunuz açık olsun

Avatar
Içim yanıyor ben daha bişey demiyorum 2020-04-01 20:29:32

Diplomam ile milli eğitim bakanlığı aracılığı ile gorevlendirildigim hâlde akp ye oy vermediğim ve desteklemedigim bahane edilerek başkan ve yardımcıları tarafından görevinden edildim. Benim ekmeğimle oynadıktan sonra ben size başka ne deyim ki. Benim yerime vasıfsız akp mi aldınız? Allah sorsun

Avatar
Sözün kısası. .. 2020-04-02 00:01:45

Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz.

Avatar
Binevler 2020-04-02 08:10:49

Allah senden razi olsun sayın başkanım.her lafa lafmi diye bakmadıgın için tebrik ederim.Sen işini bilirsin.Dün Ak partinin yaninda olup bugun karsisina gecenleri dinlemedigini laflarininin artik degersiz oldugunu anlsmissiniz dir.