‘Şiddet ve nefretle kınıyoruz’

İmam Hatip Lisesi Kamu Çalışanları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Mehmet Bayrak, İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen hain saldırıda; terör örgütlerinin ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik saldırısını şiddet ve nefretle kınadıklarını söyledi.

11 Aralık 2016 Pazar 22:34
 ‘Şiddet ve nefretle kınıyoruz’


İmam Hatip Lisesi Kamu Çalışanları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Mehmet Bayrak, İstanbul 
Beşiktaş'ta düzenlenen hain saldırıda; terör örgütlerinin ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik saldırısını şiddet ve nefretle kınadıklarını söyledi.

Bayrak, “Yıllardır bize bu acıları yaşatan bölücü hainler döktükleri kanda boğulacaktır. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine sabırlar, milletimize de başsağlığı diliyorum” dedi. Bayrak’ın açıklaması şöyle:


“Devletimizin terörle çok etkin ve kararlılıkla yaptığı mücadele sonucunda şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ve terörün de kökü kazınacaktır.

Acımız ne kadar büyük olursa olsun, asla umutsuzluğa kapılmayacak, bu hainlerle mücadele kararlılığımızı arttırarak yolumuza devam etmelidir.” Gün birlik ve beraberlik günüdür. Aziz milletimiz aynen milli mücadele yıllarında olduğu gibi her türlü beladan kurtulacak ferasete sahiptir, vicdan sahibi olan bütün insanların da laneti terör örgütlerinin ve onlara yardım ve yataklık yapanların, arka çıkanların, teröre gizli ya da açık destek veren göz kırpanların üzerine olsun.

Bu güzel ve cennet vatanımızın bölünmez bütünlüğünün muhafazası, milletimizin birlik ve beraberliği ile huzur ve güvenliğinin sağlanması uğruna, ne gerekiyorsa yapılacaktır. Milletimize Hükümetimize devletimize güveniyoruz.


Ya Rabb yalnız sana kulluk eder, yalnız senden yardım bekleriz. Ülkemizin şu zor günlerinde yardımını bizden esirgeme. Askerimizi, polisimizi, güvenlik güçlerimizi her türlü hain saldırıdan Sen muhafaza eyle.”

Son Güncelleme: 11.12.2016 22:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.