Şiddete turuncu bir çizgi çizdiler

AK Partili kadınlar ellerinde turuncu balonlarla kadına şiddete karşı gösteri düzenledi.

25 Kasım 2018 Pazar 11:21
Şiddete turuncu bir çizgi çizdiler

"25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü" dolayısıyla Çorum’da AK Partili kadınlar etkinlik düzenledi.

81 İlde eş zamanlı yapılan yürüyüşe AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti Kadın Kolları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kadınlar, ellerinde turuncu uçan balonlar, "şiddetsiz iletişim", "kadın güçlenirse toplum güçlenir", "kadın Allah'ın emanetidir", "şefkat ve merhamette güneş gibi ol, hiddet ve asabiyete ölü gibi ol", "kadın ve erkek biriz, birlikte güçleneceğiz", "dünyanın yarısı kadın" yazılı dövizlerle Merkez PTT binası önüne gelerek basın açıklaması yaptılar. Hanımlar ayrıca Çorum Valiliği önünde toplu fotoğraf da çektirdi.

Aynı gün CHP’li hanımlar da kadına karşı şiddeti protesto amaçlı yürüyüş yaptı.

Son Güncelleme: 26.11.2018 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2018-11-25 11:43:31

Kadın emanet değildir. Erkeklere emanet hiç değildir. Kadın Allah'a emanettir, erkekler gibi. Erol Kavuncu kafayı değiştir.

Misafir Avatar
hasan 2018-11-26 03:31:09 @Hakan

evlenirken Allahın adını anarak kadını emanet alırsın.emanete ihanet münafıklığın delilidir.bunun ne kadar ağır bir sorumluluk olduğunun farkına varmış olsan kafanı değiştirirsin.

Beğenmedim! (0)