Sınava 5 dakika geç kalınca…

Sınava 5 dakika geç kalan öğrenci ve polis arasında dikkat çeken konuşma: Keşke bana söyleseydin…

27 Haziran 2021 Pazar 12:57
Sınava 5 dakika geç kalınca…

Sınava 5 dakika geç kalan öğrenci ve polis arasında dikkat çeken konuşma: Keşke bana söyleseydin…

Çorum’da nüfus cüzdanını evde unuttuğu için tekrar evine giden ancak Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumuna 5 dakika geç kalan öğrenci, sınava alınmadı. Kapıda görevli polis memuru üzüntüsünü belirterek, “Keşke bana söyleseydin seni götürüp getirirdik, kusura bakma geç kaldığın için içeriye alamıyoruz." dedi.

Çorum’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumuna geç kalan, kimliklerini evde unutan ve kaybeden öğrencileri, polis ekipleri sınav merkezlerine yetiştirdi. Çorum’da YKS öncesi kimliklerini evde unutan ve kaybeden adayların yardımına, yine polis ekipleri yetişti. Çorum’da bir öğrenci kimliğini evde unutunca yaya olarak evine gidip, kimliğini almak istedi ancak 5 dakika geç kalınca sınava alınmadı.

‘BEN ŞİMDİ İÇERİYE GİREMEYECEK MİYİM?’

Bahçelievler Mahallesi Salim Akaydın Ortaokulu kapısına gelen öğrenciyle, görevli polis memuru arasında geçen diyalog dikkat çekti. Geç kalan öğrenci, “Kimliğimi unutmuştum onu alıp geldim, ben şimdi içeriye giremeyecek miyim?” dedi.

Görevli polis memuru ise, “Maalesef seni içeriye alamıyorum, keşke bana söyleseydin, ben seni araçla götürüp getirirdim. Şu an alamıyoruz kusura bakma” dedi.

Bir süre kapının önünde bekleyen öğrenci daha sonra bisikletine binip okuldan ayrıldı.

KAYNAK: YUSUF ÇINAR/ÇORUM DHA

Son Güncelleme: 28.06.2021 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165